Birce Akalay boşanma suallerini cevaplamadı!

Geçtiğimiz günlerde Sarp Levendoğlu'yla evliliklerini sonlandırma kararı olan Tatlı Hayat Dizisi'nin başrol oyuncusu Birce Akalay dün AsmalıMecit'te bir bar çıkışında görüntülendi ve gazetecilerin boşanmayla ilgili sorularına "Konu benim için kapanmıştır. Konuşmak istemiyorum." diyerek soruları kapıları kapatan bir cevap verdi.

Birce Akalay boşanma suallerini cevaplamadı!

Geçtiğimiz günlerde Sarp Levendoğlu'yla boşanma kararı alan ve tek celsede boşanan çiftten Birce Akalay'ı Asmalımecit'te Coridor Bar çıkışında yakalayan magazin basını,doğal olarak boşanma ve arada başka birinin olduğu iddialarını sordu Birce Akalay'a..


Birce Akalay katıldığı yakın arkadaşının doğum günü partisinde gazetecilerin bu sorularına şöyle cevap verdi: "Arkadaşlar hepinize saygı duyuyorum, lütfen sizde bana saygı duyun. Bu konu ile ilgili artık konuşmak istemiyorum, konu benim için kapanmıştır. Başka güzel şeyler sorun konuşalım" dedi. 


SESSİZ SEDASIZ BOŞANMIŞLARDI


2015 yılında aynı yastığı paylaşmaya evet diyen çift geçtiğimiz günlerde Anadolu Aile Mahkemesi'nde evliliklerine son noktayı koydu. Daha önce 2 kez boşanmanın eşiğine gelip vazgeçen çift, üçüncü seferde, tek seferde ayrıldı.

 

10 Ocak'ta mahkemeye başvuru dilekçesinde, "şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesi öne sürülmüş ve iki oyuncu anlaşmalı olarak boşanma talebinde bulunmuşlardı. 


 

Avukatlarıyla birlikte duruşma salonuna gelen çift 10 dakika süren oturumda tek celsede boşandılar. 32 yaşındaki Birce Akalay,adliyede avukatıyla görüşürken amatör bir kamera tarafından görüntülendi ve Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programında bu görüntüler yayınlandı. 



Birbirlerinden maddi manevi herhangi bir talepte bulunmayan ikili, medenice birbirlerinden ayrıldılar. Farklı araçlarla adliye salonundan ayrılan ikilinin ayrılmasında Sarp Levendoğlu'nun Derya Şensoy'la aşk yaşadığı iddiaları damgasını vurmuştu. 



İHANETİ AFFETMEDİ

Adı 'Deliormanlı' filminde rol aldığı Derya Şensoy'la aşk dedikodularına karışan Sarp Levendoğlu'nun Kadıköy'deki bir rock barda genç bir kızla eğlenmesi Birce Akalay için bardağı taşıran son damlaydı. İhanet haberlerinin ardından ayrılık kararı alan Akalay'ın ilk işi ise eşini sosyal medyada takibi bırakıp, omzundaki 'Sarp' yazan dövmeyi sildirmek oldu.