Birce Akalay Sarp Levendoğlu çifti boşanıyor mu!

2014 yılında hayatlarını birleştiren oyuncular Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’yla ilgili birkaç kez magazin gündeminde dedikodusu yapılan boşanacaklar haberleri doğru çıktı. Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun avukatlarına boşanma işlemleri için vekalet verdikleri belirtiliyor.

Birce Akalay Sarp Levendoğlu çifti boşanıyor mu!

HaberTürk Gazetesi’nin haberine göre; Deliormanlı filmindebirlikte oynayan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu arasında soğukluk başlamıştıve filme gölge düşmesin diye herhangi bir resmi işleme başvurulmamıştı.


O dönem çiftin evlerini ayıracak kadar bir soğuklukyaşandıktan sonra tekrar buzların eridiği, ardından yaz aylarında yine aynısorunların gündeme geldiği ve çiftin arasının tekrar açıldığı belirtiliyor.Birce Akalay yazın dizi çekimlerinden dolayı İstanbul’da kalırken,SarpLevendoğlu yaz tatilini Datça’da geçirdi.


Aradaki bağların kopma noktasına gelmesi üzerine çiftingeçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı ve resmi yollara başvurma kararıaldıkları belirtiliyor. Haber Türk Gazetesi çifte yakın kaynaklarla konuştu.Boşanmanın temel nedeninin iş yoğunluğu ve ortak zamanın azalması olarakgösteren çifte yakın kişiler, Birce Akalay’ın özel hayatıyla ilgili 2 yıldırkonuşmadığını,bundan sonrada konuşmayacağını söylediğini aktardılar.


Aldatma mı var iddialarını da kesin bir dille reddedenikilinin yakın dostları neden ilişkilerinin kopma noktasına gelmiş olmasışeklinde açıklama yaptı.