Burcu Esmersoy canlı yayında ağladı

Burcu Esmersoy bugün bağlandığı Duymayan Kalmasın Programı'nda gözyaşlarına hakim olamadı. Bir gazetede evli bir erkekle sevgili olduğu yönündeki haberlerden sonra ünlü güzelin ne cevap vereceği merak ediliyordu ve Burcu Esmersoy sessizliğini bozarak iddialara cevap verdi.

Burcu Esmersoy canlı yayında ağladı
Bir gazetede yer alan geçtiğimiz günlerde ayrıldığı 1.5 yıldır beraberlik sürdürdüğü Tuna Aksu'dan sonra evli bir erkekle çıkmaya başladığı iddiasını içeren haber Burcu Esmersoy'u oldukça üzmüş. Evli bir erkek yüzünden Tuna Aksu'dan ayrıldı diyen gazete haberini gören Burcu Esmersoy haberi okuduğunda şok olmuş. 

Bugün Duymayan Kalmasın programına katılan Burcu Esmersoy, telefonda hıçkırıklara boğuldu. Hayatı boyunca böyle dedikodulardan köşe bucak kaçtığını söyleyen Esmersoy, "Böyle bir manşet beni çok üzdü. Bu yapılan çok ayıp bir şey! Erkek mi kalmadı ben evli bir erkekle sevgili olayım. Niye olayım,insan arayıp bir sormaz mı! Böyle bir manşeti nasıl atarlar!" diyerek isyan etti. 


Tuna Aksu ile ayrılmasını bile kimselerin duymadığını söyleyen Burcu Esmersoy, Aksu'yla saygı çerçevesinde anlaşarak ayrıldıklarını söyledi. "Benim güzel para harcıyor olmam insanları rahatsız ediyor" diyen Esmersoy, yayından önce avukatını aradığını ve gereğini yapacağını söyledi. İlk kez kendisiyle ilgili bir haber yüzünden mahkemeye başvuracağını söyleyen Burcu Esmersoy,"Hakkımda geçmişte çok şey yazıldı. Ne Arda Turan kaldı ne başkası. Bu tamamen bir itibarsızlaştırma haberi. Evli sevgili mi buldu? deselerdi belki bu kadar tepki göstermezdim ama sonuna ünlem koyunca manşet farklı bir anlam kazanıyor." şekline açıklama yaptı.