Caner evleneceği kişiyi açıkladı

Esra Erol’un evlilik programında geçen Cuma günü Caner evlilik kararı aldığını söylemiş ve bu kişinin kim olduğunu pazartesi günü yayınlanacak olan programda açıklayacağını belirtmişti. Caner pazartesi akşamı yayınlanan Esra Erol’da evleneceği kişiyi canlı yayında açıkladı.

Caner evleneceği kişiyi açıkladı
Caner kiminle evlenecek

Evlilik kararını ümrede aldığını söyleyen Caner, Kutsal topraklarda kendisini tanıyanların karar verdiği kişiyle ilgili olumlu düşünceleri ve ümrede iken rüyasında o kişiyi görmesinin kararını kesinleştirdiğini belirtti.

Esra Erol’un programında canlı yayında Berke’ye olan aşkını dile getirip evlenmek istediğini söylen Caner, Berke’yi bir sonraki yayına davet etti. Daha önce programda aşk yaşayan çift, evlilik ile ilgili sürece girerken Berke’nin locadaki bir erkeği araştırdığı iddialarıyla ayrılmışlardı. Bu iddianın arkasından sert tartışmalar yaşanmış ve çift ilişkilerine son vermişti. Yaşanan tüm olumsuzluklara karşı çift ayrılık aşamasında bile birbirlerini sevdiklerini beyan eden açıklamalar yapmışlardı. Şimdi loca ve seyirciler Berke’nin canlı yayına katılıp katılmayacağını ve Caner’e vereceği yanıtı bekliyor.