Deadpool 2'nin ilk fragmanı ortaya çıktı!

İlk filmi ile izleyicilerin yoğun ilgisini toplayan Deadpool'un ikinci filminin çalışmaları devam ediyor. Ortaya çıkan sızıntıya göre, Deadpool 2 fragmanı sızdırıldı!

Deadpool 2'nin ilk fragmanı ortaya çıktı!
İlk filmi ile izleyicilerin büyük beğenisini toplayan, Deadpool yapımcıları devam filmi için çalışmaları sürdüyor.  Devam filmini sabırsızlıkla bekleyen hayranların sızdırılan Deadpool 2'nin fragmana yoğun ilgi gösteriyor. 


Deadpool 2'nin fragmanı sızdırıldı!


Daha önceden de YouTube üzerinde Deadpool 2'nin fragmanının sızdırılmasının ardından, yetkilier hemen olayı fark edip, sızdırılan görüntüleri kaldırmıştı. Fragman yayından kaldırılsa da kullanıcılar, sızıdırılan Deadpool 2 fragmanını  çeşitli yerlerden paylaşmaya devam ettiler. 


Henüz yapımcılar tarafından resmi bir fragman yayımlandı. Ancak yetkililer ilerleyen zamanlarda resmi fragmanı yayımlayacağı bekleniyor.

Deadpool’un ikinci filminin fragmanından, Deadpool’un espirili kişiliği yine ön plana çıkmış. Süperman’e gönderme yapmayı da ihmal etmemiş. İkinci film izleyicilerin karşısına yine eğlenceli ve bol aksiyonlu bir seneryo ile çıkacağı düşünülüyor


Fragmanın sonunda belirtilen çıkış tarihi ise  ''Yeteri Kadar Yakın Değil'' kelimeleri ile belirtiliyor. Aşağıdan sızdırılan fragmanı izleyebilirsiniz

 

Logan Deadpool 2'yi merak etmemize neden oluyor

Logan’ın vizyona girmesinden önce Deadpool‘un bu yapımda görüneceğine dair çeşitli iddialar ortaya atılmıştı fakat bu dedikodular birçok resmi kaynak tarafından yalanlanmıştı. Görünen o ki bu isimler kısmen yalan söylüyormuş. Çünkü Logan başlamadan hemen önce Stan Lee ve Deadpool kısa bir sahnede kafa kafaya veriyor. Marvel çizgi romanlarını sevenleri oldukça şaşırtan bu sürpriz sahnede ünlü ikili farklı birçok konuyu konuşuyor. Fakat bu anlar özellikle Deadpool 2‘yi daha da merak etmemize neden oluyor. Elbette bu ikilinin filmdeki olay akışına herhangi bir etkisi olmuyor.