Demet Akalın'dan Uludağ konseri: Süpriz yaptı

Demet Akalın Uludağ dün gece üniversiteli gençlere yönelik bir konser verdi. Demet Akalın'ın Uludağ konserine söylediği süpriz parça damgasını vurdu. Okan Kurt ve Fatih Ürek'in de izlediği canlı performansta bakın Demet Akalın üniversiteli gençlere nasıl bir süpriz yaptı. İşte Demet Akalın'ın Uludağ konserinden detaylar..

Demet Akalın'dan Uludağ konseri: Süpriz yaptı

Şarkıcı Demet Akalın dün bir festivalde Uludağ'da sahne aldı. Bilyoner WinterFest adıyla düzenlenen festivalde üniversiteli öğrencilere unutulmaz anlar yaşatan Demet Akalın, atarlı giderli popüler şarkılarını seslendirdi ve öğrencilerde hep bir ağızdan Demet Akalın'la beraber şarkılarını seslendirerek konserin tadını çıkardılar. 


Kış turizminin gözde mekanı Uludağ'da verilen konserde Demet Akalın'ın sahnedeki dans gösterileri de dikkatlerden kaçmadı ve geceye renk kaçmadı. Eski ve yeni parçalarını seslendiren Demet Akalın tam tamına 4 saat sahnede aldı ve öğrenciler eğlenceye resmen doydular. 


Yarın sahne alacak Fatih Ürek'de geceye renk katmak amacıyla bir ara kendini sahneye atınca espriler havada uçuştu ve oldukça renkli görüntüler yaşandı. Demet Akalın bir ara gençleri eğlendirmek için Ankara'nın Bağları şarkısını söyleyerek gençlere büyük bir süpriz yaptı. 

 

Ankara'nın Bağları şarkısıyla süpriz yapan Akalın beğeni topladı.  Üniversiteli öğrencilerden büyük bir alkış alan Demet Akalın'ı kocası Okan Kurt'ta izleyerek destek oldular. Festival kapsamında yarın Fatih Ürek'in sahne alacağı öğrenildi.