Demet Özdemir Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’la aşk yaşıyor

No 309 isimli diziyle gündeme gelen Demet Özdemir, Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’un bir aydır birliktelik yaşadığı iddiaları gündeme oturdu.

Demet Özdemir Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’la aşk yaşıyor
Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup’un aşk yaşadığı iddialarını ortaya koyan ‘Bir de Bizden  Dinleyin’ programının yorumcusu Esra Sönmezer oldu. Esra Sönmezer, “Beşiktaş’ın yakışıklı futbolcusu son dönemlerin gözde başrol oyuncusu güzeller güzeli Demet Özdemir’e gönlünü kaptırmış. Bir mekanda tanışmışlar. Fakat Demet Özdemir, Oğuzhan Özyakup’a yüz vermemiş. Başta Oğuzhan’ı kabul etmeyen Demet, daha sonra yapılan jestler karşısında ilgisiz kalamamış" ifadelerini kullandı.


Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup’un aşk yaşadığı iddiasında bulunan Sönmezer, çiftin yaklaşık bir aydır büyük aşk yaşadıklarını söyledi.


Demet Özdemir Kimdir?


26 Şubat 1992 Kocaeli doğumlu olan oyuncu Bengü’nun dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” adlı klibinde yer aldı. İlk olarak 2013 yılında Fox Tv’de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini canlandırdı. Tut sözünü adlı sinema filminde ise “Demet” karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Star Tv’de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide ”Aslı” karakterini çanlandırmıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv’de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide “Lale” karakterini canlandırıyor.