Demet Şener’den rekor tazminat talebi

Demet Şener'in, İbrahim Kutluay’a, 8 kişiyi tanık göstererek açtığı boşanma davasının ilk celsesi görüldü. Boşanma davasının sebebi Demet Şener’in 8 kişilik tanık listesi ile İbrahim Kutluay’ın kendisini aldattığı iddiasıydı.

Demet Şener’den rekor tazminat talebi
10 milyon TL tazminat istedi

11 yıllık evliliklerini sonlandırma sürecinde olan çift mahkemeye iştirak etmedi. Demet Şener’i ve Eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay’ı mahkemede avukatları temsil etti. Boşanma sonucu İbrahim Kutluay’dan 10 milyon TL tazminat talep eden Şener,  maddi  tazminat talebi dışında çocukların velayetini de istedi.
İlk celsesi görülen mahkemenin sonucu olarak İbrahim Kutluay’ın mal varlığıyla ilgili belgelerin toplanması karar verildi ve duruşma ertelendi.

Demet Şener  hangi kadınla aldatıldı
2005 yılında Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğünle evlenen çift iki çocuk sahibi.  İbrahim Kutluay’ın aldatma haberlerine kulak tıkayan Demet Şener “Eşim ihanet haberlerini yalanlıyordu artık gerçekleri öğrendim ve bu kararı aldım” dedi. İddiaya göre Ebru Şallı İbrahim Kutluay’ı  yurt dışında sosyetik güzelle yakaladı ve fotoğraflarını Demet Şener’e yolladı. Boşanma davasının ne zaman nihayete ereceği ve taraflara ne tür yükümlülükler getirileceği merak ediliyor.