Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Ural'ı öldürüyor mu?

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm fragmanı 10 günlük aradan sonra yayınlandı. Yılbaşı tatili nedeniyle geçen hafta yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü bu hafta yayınlanacak. Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanında en dikkat çeken detay Ertuğrul'un Ural'ın boğazına kılıcını dayaması..Ertuğrul Bey Candar Ovası'nın karanlık adamı Ural'ı öldürecek mi?

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Ural'ı öldürüyor mu?
Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm fragmanında Ertuğrul Ural’ın boğazına kılıcını dayıyor. Candar Bey’in Akacak Kan Damarda Durmaz dediği ve Ertuğrul Bey’e karşı tüm kozlarını kullanma kararı alması sonrası iki oba arasında yaşanacağı merak konusu. İki Türkmen Obası birbirine düşeceğe benziyor. Sadettin Köpek’de devreye girdi ve Köpek ve Ural birlikte hain planlarını tek tek yürürlüğe sokuyorlar.

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm yılbaşı tatili nedeniyle geçen hafta yayınlanmamıştı ve Diriliş Severler 72. Bölüm fragmanını merakla bekliyorlardı. Diriliş Ertuğrul’un 72. Bölümünde Kayı obasıyla Candar Obası arasındaki çatışma ayyuka çıkıyor ve Ertuğrul Bey tehlikenin büyüklüğünün farkında atacağı adımları belirledi. 

Candar Bey’in Ertuğrul Bey’e “Seni kızım Aslıhan Hatun’la evereyim” teklifini Ertuğrul’un reddetmesini kendisine bir saygısızlık sayan Candar Bey, oğlu Ural’ın kışkırtmasıyla Kayı Obası’ndan intikam almak istemektedir. Hanlı Pazar’ı ele geçiren Ertuğrul’un böbürlendiğini düşünen Candar Bey, Ertuğrul’a ders vermek konusunda kararlıdır. Oğlu Ural’ın Kostantineye’den gelen kervana saldırma fikrini reddetse de Candar Bey,kapıyı tamamen kapatmadı. 

Diriliş Ertuğrul’un bu haftaki fragmanında en dikkat çeken detay diziye giren ve muhtemelen Kostantineye’den gelen tüccarlardan biri olan bir karakterin diziye girmiş olması. Öte yandan Ertuğrul Bey, kılıcını Ural’ın boğazına dayıyor. İki Oba arasına bu hafta neler olacak? Ural’ın hem altın madenine hemde Hanlı Pazara çökme planları Ertuğrul tarafından nasıl bozulacak ve gelişmeler iki Oba’yı nereye götürecek? Bu ve benzeri sorular 11 Ocak Çarşamba Akşamı yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 72. Bölümünde cevaplarını bulacak. 


İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN 72. BÖLÜM FRAGMANI