Emma Watson'un özel fotografları çalındı

Son zamanlarda birçok ünlünün olduğu gibi Emma Watson'un onlarca kişisel fotoğrafı internete sızdı. Durumdan oldukça rahatsız olan ünlü aktrist yasal işlem başlatmayı düşünüyor.

Emma Watson'un özel  fotografları çalındı
Salı günü Reddit ve 4chan forumlarında ortaya çıkan fotoğraflar, yıldızın yarı çıplak görüntülerini içerdiği iddia ediliyor. Ancak aktrisin bir sözcüsü, Telegraph'a yaptığı açıklamada fotoğrafların çalındığını ancak sızan görsellerin cinsel içerikli olmadığını söyledi.

Fotoğrafların yıllar önce Emma'nın bir stilistle yaptığı kıyafet denemesinden çalındığını söyleyen sözcü, "Fotoğraflar çıplaklık içermiyor. Avukatlar bilgilendirildi ve daha fazla yorum yapmıyoruz." dedi.



Bu olay, 2014'te yaşanan ve bir hacker'in, bir çok aktrisin online depolarından fotoğraflarını çaldığı güvenlik ihlalini anımsatıyor. "The Fappening" ismi verilen skandal, Ryan Collins'in bir güvenlik avı entrikasıyla, içinde Jennifer Lawrence, Kristen Dunts, Kaley Cuoco ve Kate Upton'unda bulundu bir çok ünlünün Apple iCloud ve Gmail hesaplarına erişmesiyle başlamıştı.

2014'te sızan fotoğraflar da aynı şekilde Reddit ve 4chan'da paylaşılmıştı. Bundan bir yıl önce, Collins 2014'te yaşanan olayı üstlenerek suçunu itiraf etmiş ve teslim olmuştu.