Emre Altuğ'un yeni aşkı Buse Narcı iddiası

Bugün magazin gündemine bomba gibi düşen iddiayı Uçan Kuş ortaya attı. Emre Altuğ'un 2 aydır bir aşk yaşadığının iddia edildiği haberde, Emre Altuğ'un Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Emre Altuğ'un yeni aşkı Buse Narcı iddiası
Buse Narcı ünlülerle yaşadığı aşklarla konuşulan bir isim. Daha önce ismi Özcan Deniz ile Buse Narcı "Bugün Ne Giysem" programında Barbie Bebek lakabıyla ünlenmişti. 

Emre Altuğ'un Buse Narcı'yla gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı iddia ediliyor. Çağla Şikel'le uzun süren bir evlilik hayatı olan Emre Altuğ geçtiğimiz yıl boşanmıştı. 

Buse Narcı'nın da yeni aşkını yine sanat dünyasından bulduğu dedikoduları dolaşıyor kulislerde.. İkilinin yılbaşı gecesini de birlikte geçirdikleri gelen iddialar arasında...Ortaköy'de Emre Altuğ'un evinde 2017'ye merhaba dedikleri söylenen ikilinin bu iddialarla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapıp yapmayacağı da ayrı bir merak konusu.. Buse Narcı'nın ismi Aralık ayında ünlülerin dişçisi olarak bilinen Eyüp Çelik'le anılmıştı. 

BUSE NARCI KİMDİR?



Adı bir zamanlar Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddialarına karışan Buse Narcı, 1993 yılında Fethiye'de dünyaya geldi. Tevfik Hiçyılmaz'dan eğitim alan Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenerek Türkiye gündemine oturmuştu.

Daha sonra Show Tv'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, bir arkadaş toplantısında tanıştığı Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.



Buse Narcı ve Özcan Deniz, aşk yaşadıklarına dair haberleri yalanlamış olsa da son günlerde konuşulan iddialara göre ikilinin tamamen ayrıldığı ve ilişkilerini bitirdikleri konuşuluyor.