Erkal'ın hayati tehlikesi devam ediyor! Hastane ziyaretçi akınına uğradı

Geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavisi süren ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın hayati tehlikesi devam ediyor. Alınan son bilgilere göre beyin ödeminin gerilemediği, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Erkal'ın hayati tehlikesi devam ediyor! Hastane ziyaretçi akınına uğradı
Ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın sağlık durumu hakkında hastane yetkileri tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ünlü sanatçının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Aracının başında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısı ile yoğun bakıma alınan ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın sağlık durumu hakkında hastane yetkilileri tarafından açıklama yapıldı. 12 Nisan’dan bu yana tedavisi devam eden Erkal’ın beyin ödeminin gerilemediği, bu nedenle hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisi verildi.

Ünlü sanatçının tedavisinin sürdüğü hastaneden yapılan açıklamada, "Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı gününden bu yana Liv Hospital’da tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödeminin gerilemediği, hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir" ifadeleri kullanıldı.

İbrahim Erkal ziyaretçi akınına uğradı

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal, geçtiğimiz gün evinin otoparkında baygın halde bulunmuş ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılarak ameliyata alınmıştı. Ünlü sanatçının tedavisi yoğun bakımda devam ederken, Erkal'ı ziyaret etmek için hastaneye çok sayıda seveni geldi.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, Erkal'ın tedavi gördüğü hastaneye gelerek durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışında üzüntüsünü dile getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Öncelikle tabii ben İbrahim Erkal abimiz yürekten sevdiğimiz görüştüğümüz bütün Erzurumluların bütün Türkiye'nin kalbini kazanmış olan bir sanatçı. Bir kardeşi olarak da ben bu durumdan dolayı gerçekten çok üzgünüm. Yakın dostumuz sıkça görüştüğümüz birisi. Bu olayı duyunca da şok içerisindeyim. .Duaya çok ihtiyacı var. İnşallah dualarımız da onunla .Rabbim acil şifalar nasip etsin. Ben doktor arkadaşlardan bilgi aldım. Bu tür hasarlarda dünyada yapılacak işlemler neyse şu anda yapılmış vaziyette. İnşallah acil sağlığına kavuşur. Rabbim acil şifalar versin” dedi.

Ferdi Tayfur ise “Yoğum bakımda. Yakınlarına geçmiş olsun dedi. Genç bir insan inşallah kurtulur genç adam aramıza tekrardan geri döner” şeklinde konuştu.

BAKAN AKDAĞ: ÇOK ÜZDÜ BİZİ

Bakan Akdağ, ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın sağlık durumuna ilişkin ise, “Çok üzdü bizi İbrahim Erkal, benim de Erzurumlu hemşehrim, değer verdiğimiz bir insan. Ben bilgi aldım doktorlarından maalesef durumu ciddiyetini muhafaza ediyor” ifadesini kullandı.