Esra Erol hem yorulmuş hemde bıkmış!

Esra Erol bugün çarpıcı açıklamalarda bulundu. Esra Erol’da bardağı taşıran son damla hutbelerden sonra evlilik programlarının siyasilerin gündemine gelmesiydi ve Esra Erol’da bu konuda dertliydi ve bakın içini nasıl döktü. Esra Erol'un bu açıklamalarından sonra kafalarda Esra Erol izdivaç programlarına veda mı ediyor soruları geldi.

Esra Erol hem yorulmuş hemde bıkmış!

Esra Erol yine olumsuz yönleriyle gündeme gelen evlilikprogramlarıyla ilgili sıradışı açıklamalarda bulundu. “Yoruldum,bıktım” diyenEsra Erol’un bu mesajları evlilik programı sunuculuğunu bırakıyor mu şeklindeyorumlandı.

 

Evlilik programlarında son dönemde yaşanan sıkıntılar sıksık gündeme geliyordu. RTÜK’e de bu konuda çok sayıda şikayet gittiğibiliniyordu. İzdivaç programlarının bir kaç kişi üzerinden dönmeye başlaması veprogramın magazinleştirilmesi Esra Erol’u da rahatsız etmiş olmalı ki sosyalmedya hesabından içini dökesi geldi.

 

Evlilik programlarının bugün Cuma Namazı’nda hutbe konusuolmasından sonra Esra Erol’da bu konudaki rahatsızlığına dile getirerek Diyanetİşleri Başkanlığı’na bir yerde hak verdi. Bugünkü hutbede izdivaç programlarındaile müessesinin ayaklar altına alındığından bahsediliyordu.


Diyanetin bu hutbesinden sonra sosyal medya üzerindençarpıcı açıklamalar yapan Esra Erol “Yoruldum bıktım! Artık pes ettim”ifadeleri kullandı. 


İŞTE DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI'NIN HUTBESİNDE GEÇEN O KISIM


Aile kurumunun günümüzde nice tehlikelere maruzkaldığı bir gerçektir. Özellikle bazı yayınlarda ailemahremiyetinin çiğnenmesi ve nikâhsız birlikteliklerinadeta özendirilmesi, aile anlayışı ve yaşantımızda büyüktahriplere yol açmaktadır. Evlendirme adı altında yapılankimi programlarda ise aileye yönelik değerlerin istismaredilmesi ve ayaklar altına alınmasıyla aile müessesesiitibarsızlaştırılmaktadır. Diğer yandan ihanet, aldatma,şiddet gibi sebeplerden dolayı işlenen cinayetlerin, kararanhayatların, dağılan yuvaların, tükenen umutların sayısıazımsanamayacak kadar çoktur.En üzücü olanı ise bu olumsuzlukların neden olduğumağduriyetten en fazla masum çocukların ve kadınlarınetkilenmesidir. Örneğin 2015 yılında ülkemizde 602.982çift evlenirken, 131.830 çift boşanmıştır. Bu boşanmalarneticesinde 109.978 çocuk, anne şefkatinden, babamerhametinden mahrum bırakılmıştır.Kardeşlerim!Ailede sadakat ve meveddeti temel şi