Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın filminin afişi çıktı

Fahri Evcen ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde oynadığı Sonsuz Aşk filminin afişi ve vizyon tarihi belli oldu. Birbiriyle alakası olmayan iki kişinin aşkını anlatan filmde,oyunculuklarıyla takdir toplayan Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım rol alıyor.

Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın filminin afişi çıktı
Ölene Kadar Dizisi'nde rol alan Fahriye Evcen'le Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Murat Yıldırım'ın birlikte oynayacağı Sonsuz Aşk filminin vizyon tarihi belli oldu. Yapımcılı TAFF tarafından yapılan filmin yönetmenliğini Ahmet Katıksız, Senaryosunuda Deniz Akçay Katıksız yazdı. Afişi Daire Creative tarafından hazırlanan filmde siyahla beyaz kadar farklı iki insanın ezber bozan aşkının hikayesi konu alınıyor. 

Fahriye Evcen filmde kardeşiyle bir düzen kurmuş ve küçük mutluklarla yaşayan bir ablayı,Zeynep karakterini canlandırırken Murat Yıldırım'da erken yaşta cerrah profesörü olmuş Can karakterini canlandırıyor. 




Görünüşte hiç bir ortak noktaları bulunmayan Can ve Zeynep beklenmedik bir şekilde birbirlerinin hayatlarına dahil olurlar ve aşılması zor engelleri aşarak Sonsuz bir aşkın içine düşerler. 

24 Mart'ta izleyiciyle buluşacak Sonsuz Aşk filminde Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım başrollerde oynuyor. Onların yanısıra Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya ve Didem İnselel, Ege Aydan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.