Fahriye Evcen'in yeni dizisi Ölene Kadar'ın senaryosu ilgi çekiyor

ATV'de Yeter Dizisi bittikten sonra Perşembe kuşağına yerleştirilen Ölene Kadar Dizisi'nin ilk bölümü bu hafta yayınladı. Fahriye Evcen ve Engin Akyürek başrollerinde oynadığı ölene kadar ilk bölümündeki çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitledi. Reytinglerde de sıralamaya giren dizinin 2. bölümüyle ilgili şimdiden merak uyanmaya başladı.

Fahriye Evcen'in yeni dizisi Ölene Kadar'ın senaryosu ilgi çekiyor
Fahriye Evcen'in yeni dizisi ölene kadar reytinglerde rakiplerini hayli zorlayacağa benziyor. İlk bölümünden itibaren reyting listelerine girmeyi başaran dizinin sırrının senaryodaki hikayenin merak uyandırması ve başrollerdeki iki oyuncunun oyunculuk performanslarına bağlanıyor. 

ÖLENE KADAR'IN SENARYOSU


Ölene Kadar dizisi ilk bölümüyle hem reytingleri hemde sosyal medyayı salladı. Bir katilin kızının,kendi yerine hapise giren adamın avukatlığını üstlenerek onu müebbet hapisten kurtarmasıyla başlayan Ölene Kadar dizisinde, Fahriye Evcen diziye önce küçük bir kız karakteriyle giriyor,sonra 11 yıl sonraya gidiliyor ve Fahriye Evcen bir avukat olarak,müebbet hapse çarpılmasına neden olan tanıklığı yaptığı Engin Akyürek'in hapisten kurtulması için avukat olan ortaya çıkıyor ve yaptığı uzun araştırmalarla Engin Akyürek'i hapisten kurtarıyor ve ikili arasında bir aşkın başlaması olası görünüyor. 


FAHRİYE EVCEN VE ENGİN AKYÜREK OYUNCULUKLARIYLA ÖN PLANDALAR


Dizinin başrollerin paylaşan Fahriye Evcen ve Engin Akyürek oyunculuklarını konuşturdular ilk bölümde ve sosyal medyada yapılan yorumlarda ikili hem birbirine yakıştırıldı, hemde olumlu yorumlar aldılar. İzleyenler tarafından tam not alan dizideki Engin Akyürek'in yıldızı yine çok çarpıcı bir hikayesi olan ve Beren Saat'le başrolü paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle parlamıştı.