Gardırop Savaşları'dan Seren rüzgarı! Seren kimdir?

Gardırop Savaşları'na bugün katılan güzel yarışmacı Seren Fırtınası esti. Jüriden de kombiniyle olumlu yorumlar alan Seren kimdir? İşte Gardırop savaşlarının son bölümüne damgasını vuran yeni yarışmacı Seren...

Gardırop Savaşları'dan Seren rüzgarı! Seren kimdir?
Gardırop Savaşları FOX'un sevilen yarışma programlarından biri. Bugün yarışmaya katılan Seren adındaki yarışmacı oldukça olumlu yorumlar aldı. 

Gardırop Savaşları'nın yeni bölümü bugün Fox Tv'de yayınlandı. 23 Ocak tarihli bölümde birbirinden iddialı kombinler oluşturan yarışmacılar kıyasıya yarıştılar yine. Geçen hafta Fatma'nın elenmesiyle şok yaşayan yarışmacılar bu hafta yeni gelen Seren'le tanıştılar. 
 
Yeni gelen yarışmacı Seren hem güzelliğiyle hemde iddialı konuşmalarıyla dikkat çekti. Yarışmayı çok beğenerek geldiğini söyleyen Seren, şampiyonluğu hedeflediğini söyleyerek çok iddialı bir çıkış yaptı. Yarışmada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Seren'in oluşturduğu kombin jüri tarafından da olumlu yorumlar aldı. 
 
Gardırop Savaşları'nda en son Fatma elenmişti. 

Gardırop Savaşları geçen hafta hepinizin bіldiği gibi Fatma elenmişti. Fatmanın tüm hafta kazandığı puanlar o hafta yeni katılan yarışmacı Fatoştan yüksekti ancak Fata perşembe günkü bölümde buluşma yerine geç geldiği için eksi 2 puan ceza almıştı. Kazandığı puanlardan eksi 2 puan düşürülünce elenen isіm Fatma olmuştu.