Geceyarısı Mustafa Ceceli polis kovalamacası!

Dün gece İstanbul'da Mustafa Ceceli'nin başrolünde olduğu bir polisiye olay yaşandı. Rutin yol kontrollerine yapan polisten kaçan ünlü şarkıcı bir sonraki kontrolde yakalanarak alkol kontrolünden geçti ve promül ölçümü yapıldı. İşet gece yaşanan Mustafa Ceceli Polis kovalamacasının ayrıntıları..

Geceyarısı Mustafa Ceceli polis kovalamacası!

Mustafa Ceceli dün gece cipiyle Etiler'den geçerken polis aracını sağa çekmesi için uyarıda bulundu. İlk önce yavaşlayan Mustafa Ceceli daha sonra gaza basarak kontrol noktasından uzaklaştı. 


ARAÇTAKİ KADINI İNDİRDİ


Bunun üzerine polis Ceceli'nin cipini takibe aldı ve Mustafa Ceceli izini kaybettirmeyi başardı. HaberTürk Gazetesi'nden Nuri Altıntaş'ın haberine göre; Mustafa Ceceli bu esnada yanındaki kadını araçtan indirdi ve yoluna devam etti. 


"KORKTUK KAÇTIK" AÇIKLAMASI


Polis Mustafa Ceceli'nin cipini Zincirlikuyu'da durdurarak Mustafa Ceceli'nin alkol ölçümünü yaptı. 0 promül alkol oranı çıkan Mustafa Ceceli'ye Devlet Memuru'nun hayatını tehlikeye sokmak ve kontrol noktasından kaçmak suçlarından 301 TL ceza kesilirken, ünlü popçu Mustafa Ceceli'nin “Sizden korktuk kaçtık. Hanımefendi DMC Pazarlama Müdürü” şeklinde savunma yaptığı ileri sürüldü. 


Mustafa Ceceli'nin kovalamaca sırasında yolda indirdiği kişinin DMC'nin Pazarlama Müdürü Özden Bora olduğu ve ona yeni şarkısını dinlettiği söylediği belirtiliyor. 


SORU İŞARETLERİ VAR


Mustafa Ceceli'nin Özden Bora yanındayken neden polisten kaçtığı ve onu niye indirme gereği duyduğu kafalarda soru işaretleri bıraktı.