Grinin Elli Tonu'ndan sonra Karanlığın Elli Tonu..

Sam Taylor- Johnson’un yönettiği başrollerini Dakota Johnson ve Jamie Dornan’ın paylaştığı Amerikan yapımı erotik-romantik dram türündeki Grinin elli tonu filminin ikincisi olan Karanlığın elli tonu vizyona girdi.

Grinin Elli Tonu'ndan sonra Karanlığın Elli Tonu..
İlk bölüm Grinin Elli Tonu

İlk bölümü olan Grinin elli tonu E. L. James adlı İngiliz yazar tarafından yayınlanan romandan uyarlanan filmin başrollerini Dakota Johnson ve Jamie Dornan. Oldukça ses getiren ve romanı da büyük ilgi gören filmin ikincisi izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. İlk bölüm olan Grinin elli tonunda edebiyat öğrencisi Anastasia Steele, zengin bir iş adamı olan Ghristian Grey ile röportaj yapmak için bir görüşme ayarlar. Anastasia, edebiyat fakultesinde okuyan saf ve güzel bir kızdır. Görüşmenin ardından Grey’den oldukça fazla etkilenen Ana, kendisini ona yaklaşmaktan alıkoyamaz aynı şekilde Grey de onun güzelliğinden ve bağımsız ruhundan etkilenmiştir. Grey’in her şeyi kontrol etme arzusu ve farklı cinsel tutkuları onları karmaşık bir ilişki içine sokmuştur. ilk bölüm Grey ile Ana’nın ayrılığı ile bitmişti.

Karanlığın Elli Tonu

Merakla beklenen filmin ikincisi olan Karanlığın elli tonu vizyona girdi. İlk bölümde Christian Grey’in karanlık sırlarının yıldırdığı Anastasia Steele, ilişkilerine son noktayı koyup bir yayınevinde çalışmaya başlar ama Grey’e duyduğu karşı konulmaz çekim hala etkisini sürdürmektedir. Grey yeni bir teklifle gelince ona karşı koyamaz. Nihayet her şey daha iyiye gidiyor gibi göründüğü sırada birden geçmişin hayaletleri ortaya çıkar. Anastasia, sorunlu, hırslı ve talepkar Elli Ton’un sinir bozucu geçmişi hakkında, tahminlerinin çok ötesinde şeyler öğrenir ve ilişkileri bir kez daha tehdit altına girer.

Karanlığın Elli Tonu Fragmanı


Film künyesi

Vizyon Tarihi:10 Şubat 2017
Yapımı:2017 - ABD
Tür:Dram ,  Romantik
Yönetmen:James Foley
Oyuncular:Jamie Dornan ,  Dakota Johnson ,  Kim Basinger ,  Eloise Mumford ,  Tyler Hoechlin
Senaryo:Niall Leonard
Yapımcı:Michael De Luca ,  Dana Brunetti

Jamie Dornan biyografisi
1 Mayıs 1982 doğumlu Kuzey İrlandalı aktör ve manken. Marie-Antoinette filminde oyunculuk kariyerine başlamış, 2015'te vizyona giren Grinin Elli Tonu filminde Christian Grey karakterini canlandırmıştır. Belfast'ta doğan Dornan, uzun yıllar Calvin Klein mankenliği yapmıştır.


Dakota Mayi Johnson biyografisi

4 ekim 1989 doğumlu Amerikalı model ve aktiris. Fox kanalının sitcomlarından birisi olan Ben and Kate'deki rolüyle tanınmıştır. Aktör Don Johnson ve aktris Melanie Griffith'ın kızıdır.
2015'te rol aldığı Grinin Elli Tonu filmindeki Anastasia rolü dünya çapında büyük şöhrete erişti. Daha sonra Bekar Yaşam Kılavuzu ve Sen Benimsin gibi filmlerde başrol oynadı.