Gülben Ergen reklam filmi için ekran karşısına geçti

Gülben Ergen, Duru Bulgur için kamera karşısına geçti.

Gülben Ergen reklam filmi için ekran karşısına geçti

Daha önce Rinso, Rexona, Muya, Panda ve hepsiburada gibi reklam kampanyalarının yıldızı olan Gülben Ergen; Duru Bulgur ile anlaştı… Duru Bulgur, ünlü sanatçı Gülben Ergen’in rol aldığı yeni reklam filminde, en seçkin ürünlerinden Başbaşı Bulgur ile hazırlanan yenilikçi tarifleri “Duru Başbaşı Bulgur Lezzetle Başbaşa” mottosuyla ekranlara taşıyor.  

 

Faydalı ve zengin bir besin olan bulgurun taş değirmenden gelen en lezzetli ve kaliteli halini Türk ve dünya sofralarında daha yaygın hale getirmeyi hedefleyen Duru Bulgur, uzmanların değerli besin kategorisinde değerlendirdiği Başbaşı Bulgur’u, yeni reklam filmleriyle Türk halkının beğenisine sunuyor.

 

Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in rol aldığı ve reklam cıngılını seslendirdiği filmlerde, glisemik indeksi düşük ve lif kaynağı Başbaşı Bulgur ile hazırlanan ilham verici lezzet önerileri paylaşılıyor. Dört farklı filmden oluşan kampanyada; bulgur pilavının yanı sıra dolma, paella ve salatada da kullanılarak faydalı ve lezzetli bir fark yaratan Duru Başbaşı Bulgur, Gülben Ergen’in sempatik sunumu ile ekrana taşınıyor.

 

Filmde “Duru Başbaşı Bulgur Lezzetle Başbaşa” mottosu ile ürünün lezzetine dikkat çeken Gülben Ergen, izleyenlere “Gelin başbaşa verelim, yemeklerde Duru Başbaşı Bulgur’u deneyelim” mesajını veriyor.