Gülben Ergen'den bomba instagram paylaşımı!

Gülben Ergen’le Erhan Çelik’in boşanmasının akabinde bugün Gülben Ergen’in İnstagram’dan paylaştığı bir fotoğraf ve yanına yazdıkları magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu paylaşıma Erhan Çelik’in ne yorum yapacağı bilinmez ama paylaşımda çok manidar göndermeler var.

Gülben Ergen'den bomba instagram paylaşımı!

HABER GAZETE- Gülben Ergen Erhan Çelik’in evliliğin bitmesinin arkasında neler olduğu üzerine çok yazıldı çizildi. Gülben’in çocuklarına olan düşkünlüğü biliniyor ve iddialar Mustafa Erdoğan’ın çocuklar üzerinde eksilmeyen varlığının Erhan Çelik Gülben Ergen evliliğinin çatırdamaya başlamasının nedeni olduğu yönünde. 

Bu soru Erhan Çelik’e sorulduğunda boşanma aşamasında olan Çelik çok anlamlı bir cümle kurmuş ve ''Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı ve güzel tarafı var'' demişti.

Sonrada magazin medyasında Mustafa Erdoğan’ın Gülben Ergen’e “Evli olmamıza gerek yok. Çocuklarımızın mutluluğu için 7 gün 24 saat beraber olabiliriz.” Teklifi yaptığı iddiası ortaya atılmıştı. 

Bunca dediodunun üzerine bugün Gülben Ergen İnstagram hesabından öyle bir fotoğraf paylaştı ki görenler bu fotoğrafı önceden çekilmiş bir fotoğraf zannetti. 

Mustafa Erdoğan’ın evini ziyaret eden Gülben Ergen, bir aile yemeği karesi paylaştı ve bir tarafında Mustafa Erdoğan bir tarafında da onun anne babası Süheyla-Nazım Erdoğan çifti vardı. Ve aralarda çocuklar...

Şarkıcı paylaşımına şu notu düştü:

"Aile bütünlüğümüz çocuklarımız için hiç bozulmadı, bozulmayacak. Anne-babaların çocukları için sorumlulukları ne ise hep sırtladık. Kendi özel hayatlarımız ne olursa olsun, ne yaşarsak yaşayalım önceliğimiz evlatlarımız oldu."