Gülşen'in hayranları bebeğinin resmini bekliyor

Şarkıcı Gülşen geçtiğimiz günlerde bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. İsmine Azur Benan verilen bebekle ilgili sosyal medyada Gülşen Hayranlar yazıp çiziyor ve en çok bebeğin resmi merak ediliyor.

Gülşen'in hayranları bebeğinin resmini bekliyor

Gülşen Ozan Çolakoğlu çiftinin bebeği geçtiğimiz günlerde İstanbul'da özel bir hastanede dünyaya geldi. Bebeğini sezeryanla doğurmayı düşünen Gülşen,son anda fikir değiştirerek normal doğum yaptı. Doğumuna eşi Ozan Çolakoğlu'nun da girdiği öğrenilen Gülşen'in bebeğin 1.5 kilogram ağırlığında dünyaya geldi. 

Bir çok ünlünün ziyaret ettiği Gülşen'in bebeğinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşan olmadı. İleri ki günlerde Gülşen bebeğinin fotoğrafını paylaşır mı bilinmez ama Gülşen fanları sosyal medyada en çok bebeğin kime benzediğini merak ediyorlar.  Bu haberi Gülşen'in Fan sayfalarını üyeyseniz paylaşabilir ve Gülşen'in bu isteği duymasını sağlamaya vesile olabilirsiniz.

 

Bebeğin doğmasıyla birlikte yeni bir eve taşınma kararı alan Gülşen-Ozak Çolakoğlu'nun kiraladığı villa geçen gün aylık kirasıyla magazin basınında genişçe yer almıştı. 

 

Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu doğum sonrası bağlandığı Renkli Sayfalar Programı'nda doğumu ve yaşadığı duygusallığı anlatarak sevinci tüm Türkiye'yle paylaşmıştı. Hastaneyi ziyaret eden Demet Akalın, Gülşen'in oğluna 5'i 1 yerde altın takmıştı. Demet Akalın ayrıca hastanedeki anne-çocuk odasını fil konseptli bir temayla dekore ettirmişti. Demet Akalın "Gülşen'i asla yalnız bırakmam. Arkadaşım bebeğini doğururken ben bir köşeye geçip dualarımı edeceğim. Kendisinden izin aldım" demişti.

 

GÜLŞEN DOĞUM YAPTI DİĞER AYRINTILAR

 
"Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezeryan düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen'e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah "