Günün Magazin Haberleri'nden derleme

Günün Magazin haberlerinden sizin için bir derleme yaptık. İşte 7 Şubat gündemine damgasını vuran magazin haberleri... Vatanım Sensin'e yeni oyuncu dahil oldu.. Hülya Avşar'ın bomba projesi... Çağla Şikel'den Alişan'la ilgili şaşırtan açıklama... İrem Sak'tan Ali Sunal açıklaması...

Günün Magazin Haberleri'nden derleme

Serhat Tutumluer Vatanım Sensin'de




Vatanım Sensin dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oluyor.Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın başrollerde yer aldığı Vatanım Sensin dizisine sürpriz bir oyuncu dahil oldu.  

Diziye 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Filinta' ve 'Oyunbozan' gibi yapımlarda izlediğimiz başarılı oyuncu Serhat Tutumluer dahil oluyor.


Çağla Şıkel'den yakın arkadaşı Alişan'la ilgili şaşırtan açıklama.


Çağla Şıkel, geride bıraktığımız gün podyuma çıktığı bir Dilek Hanif defilesi sonrası açıklamalarda bulundu.


Sözcü'de yer alan habere göre Çağla Şıkel yeni yılda büyük bir sürpriz yaşanacağını ve yılın ilk düğününü Alişan'ın yapacağını söyledi.


Soruları içtenlikle yanıtlayan Şıkel’e program partneri Alişan’ın ‘Çağla ile biz asker arkadaşı gibiyiz’ sözleri hatırlatıldı.


Şıkel ise Alişan’ın bu açıklamasına magazin gündeminde uzun süre konuşulmaya aday olacak, ‘Ben de onu erkek olarak görmüyorum’ şeklinde karşılık verdi.


Şıkel’e neden böylesine sert bir tepki verildiği sorulunca güzel isim, ‘Aramızda bir şey olamayacağına dair en net açıklama bu olabilir sanırım’ demekle yetindi.


İrem Sak'tan Ali Sunal açıklaması!

Oyuncu İrem Sak, hakkında çıkan Ali Sunal ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.


'Güldür Güldür' programındaki arkadaşı Ali Sunal’la aralarında aşk olduğuna yönelik haberler çıkan irem sak, "Hiç alakası yok. Anneme babama açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Sadece benim için sıkıntı olmuyor, başka insanları da etkiliyor” diyerek isyan etti.


"14 Şubat'ta yalnızım"

Arkadaşı İlkin Tüfekçi ile buluşması sırasında Sözcü’ye konuşan güzel oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yalnız gireceğini söyledi.


İrem Sak, Murat Boz ve Yasemin Allen ile başrolü paylaştığı, gişede beklenen ilgiyi görmeyen 'Dönerse Senindir' filmi için ise "Film çok başarılıydı. Ben gişeyle kıyaslayamıyorum" ifadelerini kullandı.


Hülya Avşar'dan sürpriz proje

Usta magazinci Salih Keçeci Aramızda Kalmasın'ın canlı yayınında Hülya Avşar'la ilgili bombayı paylattı.

Albüm çalışmasını askıya alan ünlü sanatçı Hülya Avşar cephesinden müjdeli haber geldi.

"Albüm yapmayacağım" demişti


Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, yeni albümü için Hülya Avşar'a şarkı bulup satın aldığını ancak Avşar'ın albümden vazgeçtiğini açıklamıştı.

Akalın,  "Hülya’ya hediye etmek üzere bir şarkı buldum. Parasını verip aldım. Ona sürpriz yapacaktım. Ama vazgeçti, istemiyor. Televizyon programı başlıyor diye ekrana yoğunlaştı. Şarkı bana kaldı” demişti.

Aramızda Kalmasın'ın canlı yayınında Salih Keçeci, ünlü sanatçı ile ilgili bombayı patlattı.