Hanife artık ekranlarda olmayacak

İzdivaç programlarının popüler ismi Hanife artık evlendirme programlarında yer almayacağını açıkladı. Zuhal Topal ile izdivaç programında yer alan ve en son Serkan'a aşkını itiraf eden Hanife beklediği karşılığı da bulamayınca İzmir'deki ailesinin yanına yerleştiğini açıkladı.

Hanife artık ekranlarda olmayacak
Sosyal medyadan hesabından açıklama yapan gelin adayı Hanife, artık izdivaç programlarında yer almayacağını açıkladı. İzmir'deki ailesinin yanına yerleştiğini açıklayan Hanife, bu açıklamayı ilkkez yapmadığını belirterek bundan sonra bu tarz sorulara muhattap olmadığını söyledi. 

Geçen yıldan beri evlendirme programlarında boy gösteren ve güzelliği hanımefendiliğiyle bir çok insanın takdir ettiği Hanife anlaşılan aradığı aşkı evlendirme programlarında bulamadı. En son Serkan'a aşkını itiraf eden Hanife,beklediği izdivaç şansını bulamayınca ekranlardan çekilme kararı aldı. 

Bundan sonra yokum diyen Hanife'nin mesajının sonunda yer alan  "İş birliği yaptığım firmalar bana dm'den ulaşabilirler." açıklaması da dikkat çekti. 

İşte Hanife'nin yazdığı mesajın tamamı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan gelin adayı Hanife programda ki geleceğiyle ilgili: ''Artık İzmir'de ailemle birlikteyim. Soru sorup durmayın yokum bundan sonra, ilk kez yapmıyorum bu açıklamayı ama bu kez son. Telefon numaramı değiştirdim iş birliği yaptığım firmalar bana dm'den ulaşabilirler.'' ifadelerini kullandı.