Hanife'yle Serkan evlenecek mi!

Hanife Serkan aşkı yeniden alevleniyor ama Serkan'ın geçmişte yaşananlardan doğan korkuları nedeniyle çekinceleri var. Hanife en son bölümde Serkan'a gönlümün efendisi,gülüşü güzelim gibi iltifatlar yağdırdı. Şimdi akıllardaki soru Serkan'la Hanife evlenecek mi evlenmeyecek mi?

Hanife'yle Serkan evlenecek mi!

Geçtiğimiz günlerde Hanife Serkan'a aşkını itiraf etmiş ve pişmanım Serkan'dan bir şans daha istiyorum demişti ve Serkan'ın Hanife'ye ne cevap vereceği merak ediliyordu. 


Serkan beklenen cevabı verdi. Serkan Hanife'nin teklifine olumlu cevap verdi fakat korkuları ve çekinceleri olduğunu ve kolay kolay ikna olmayacağını söyledi. 

 

Dün çıkan programda karşı karşıya gelen Hanife ve Serkan arasındaki diyaloglara Hanife'nin iltifatları damgasını vurdu. Serkan'a gönlümün efendisi diyen Hanife Serkan'a "Senin yanına en çok yakışan benim." dedi. Bir konuşmalarında da Serkan'a gülüşü güzelim diyen Hanife Serkan'la evlenme isteğini açık açık dile getiriyor ve Serkan'ın annesinin kaynanası olmasını istediğini,onunla günlerde bileziklerini şıkırtatmak istediğini söyledi. 

 

Serkan ise geçmişte yaşananlardan dolayı korkuları olduğunu ve çekinceleri olduğunu söyledi. Hanife'ye daha mesafeli duran Serkan'ın tavırlarında bir yumuşama olacak mı yada Serkan Hanife'yle evlenmeye evet diyecek mi soruları programı takip edenlerin en merak ettiği sorulardan olsa gerek. 


Serkan'a "Ben sana pilav yaparım." diyerek şirinlikler yapan Hanife'yi izleyenler "Bu kız bu çocuğu gerçekten seviyor." yorumları yaptılar. Serkan Hanife'ye "Sen niye beni bırakıp gittin?" diye sorunca Hanife, "Ben o zaman kendimi de bırakıp gittim. Benim moralim bozulduğunda tüm çevreme negatif elektrik veriyorum." dedi. 


İŞTE DÜNKÜ PROGRAMDA YAŞANILANLARIN VİDEOSU