İlhan Mansız Survivor'a devam edecek mi? İlhan Mansız kalp krizi mi geçirdi?

Survivor'da İlhan Mansız'la ilgili şok bir gelişme yaşandı. Survivor Adası'ndan gelen son dakika bilgilerine göre, dün önce karnı ağrayıp sonra kalbini tutan İlhan Mansız adadan doktorlar tarafından apar topar götürüldü. Şimdi akıllarda iki soru var: İlhan Mansız kalp krizi mi geçirdi? İlhan Mansız Survivor'a devam edecek mi?

İlhan Mansız Survivor'a devam edecek mi? İlhan Mansız kalp krizi mi geçirdi?
Dün akşam Survivor'da şok bir gelişme yaşandı. Ünlüler takımının başarılı ismi futbolcu İlhan Mansız yağmurlu geçen gecenin ardından sabah karın ağrısı şikayetiyle uyandı. Karın ağrısı bir türlü geçmeyen İlhan Mansız'ın kalbini tutmaya başlamasıyla ekip arkadaşları da endişelendi ve adaya hemen doktor çağırıldı. 


Adaya gelen doktor İlhan Mansız'ı muayene ettikten sonra serum bağladı. Sıkıntıları devam eden İlhan Mansız bir tekneye bindirilerek adadan apar topar götürüldü. İlhan Mansız'ın Survivor'a devam edip etmeyeceğiyle ilgili Acun Ilıcalı'nın bir açıklama yapması bekleniyor. 

İlhan Mansız'ın başında bekleyen Furkan Kızılay'ın durumdan hayli endişelendiği yüz ifadesine yansırken, İlhan Mansız'ın sürekli kalbini tutuyor olması Kalp Krizi mi geçiriyor? sorularını akıllara getirdi. Yere yatırılan İlhan Mansız'ın ayakları yukarıya kaldırıldı. İlhan Mansız'ın bu hallerdeyken bilincinin hep açık olması arkadaşlarını birazda olsa rahatlattı. 


Takım arkadaşlarının yardımıyla koluna girilerek adaya yanaşan bir tekneye bindirilerek adadan hastaneye götürülen İlhan Mansız'ın gerekli tetkik ve tedavilerinin hastanede yapıldığı belirtiliyor. İlhan Mansız'ın adadan ayrılırken nispeten daha iyi görünmesi arkadaşlarını biraz rahatlattı. 



Survivor'da başarılı bir grafik çizen İlhan Mansız2ın Survivor'a devam edip etmeyeceğiyle ilgili Acun Medya'dan bir açıklama gelmesi bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabı üzerinden İlhan Mansız'ın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.