İlhan Mansız'ın iplerin üzerinden geçişi sosyal medyayı salladı

İlhan Mansız Survivor'un ilk bölümüne damgasını vurdu. İplerin üzerinden geçişiyle sosyal medyada Survivor 2017'nin şampiyonu İlhan Mansız olacak yorumları yapanlar bile oldu. İşte Survivor 2017'nin ilk bölümüne damga vuran olaylar ve detayları...

İlhan Mansız'ın iplerin üzerinden geçişi sosyal medyayı salladı

Survivor 2017'nin ilk bölümü bugün yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın yarışmaların yanına oldukça havalı ve karizma bir tırla gelmesi özellikle dikkat çekti. Survivor'da Acun'un ilk gelişinde kullandığı araç hep merak konusu oldu geçmişten bu yana..

 

Ardından en güçlü takımlar ilan ettiği iki takımlar ilk oyununu oynadı ve bu oyunu gönüllüler kazandı. Gönüllülerin kazanması ünlüler takımında ilk günden tartışmalara neden oldu ve kayıkla kendi adalarına giden ünlüler neden yenildik tartışması yaptılar. 


İLHAN MANSIZ GECEYE DAMGA VURDU

Survivor 2017'ye bu akşam damgasını vuran isim kuşkusuz İlhan Mansız oldu. Performansı ve ipten geçişte gösterdiği muazzam başarıyla İlhan Mansız'a sosyal medyada iltifatlar yağdı ve İlhan'ın bu geçişi takdire şayan görüldü. Geçen yıl Atakan'ın da böyle bir geçişi olduğunu savunanlarda oldu ve İlhan Mansız'ın geçişinin abartıldığını söyleyenler de oldu.


İŞTE İLHAN MANSIZ'IN İPTEN GEÇİŞ ANI


Survivor'da gecenin diğer dikkat çeken ismi gönüllüler takımından Ögeday oldu.