İrem Derici 2 aydır mest ediyor

İrem Derici, kendisinin en sevdiği ve dinlerken mest olduğu şarkıları yeniden yorumladığı Mest Of albümüyle 2 ay üst üste radyolarda ve müzik kanallarında şarkıları en çok çalınan şarkıcı oldu.

İrem Derici 2 aydır mest ediyor

 Pop müziğin şarkılarıyla olduğu kadar kişiliğiyle de büyük beğeni toplayan yeni nesil starı İrem Derici, yeni albümüyle müzik severlerden tam not almaya devam ediyor.

 

“Kalbimin Tek Sahibine, Düşler Ülkesinin Gel Git Akıllısı, Dantel , Aşk Eşittir Biz, Evlenmene Bak, Zorun Ne Sevgilim, Bazı Aşklar yarım Kalmalı , Meftun” gibi bir çok şarkısıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran yeni nesil Pop Star İrem Derici geçmiş yılların sevilen şarkılarını yorumladığı proje albümü “Mest Of” da yer alan şarkılarıyla yine bir başarıyla imza attı. Derici, RTV Takip (Radyo Televizyon Takip Sitemleri) nin verilerine göre Eylül ve Ekim aylarında radyolar ve müzik kanallarında ‘En çok şarkısı yayınlanan Şarkıcı’ oldu.

 

Prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın yaptığı Mest Of albümünü geçtiğimiz yaz müzikseverlerle buluşturan İrem Derici şimdilerde yeni şarkısı için stüdyo çalışmalarını sürdürdüğünü ve yeni yılda şarkısını müzik severlere sunacağının müjdesini verdi.

 

İrem Derici dünden bugüne hit olmuş şarkılarının yanı sıra sahne de söylemekten hoşlandığı şarkılardan oluşan repertuvarı ve sürpriz Showlarıyla 20 Kasım Çarşamba akşamı İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne de olacak.