Işın Karaca çocukluk arkadaşıyla evlendi

Işın Karaca çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile evlenerek dünya evine girdi. Dün gece Kartal'da lüx bir otelde yapılan düğüne çok sayıda davetli katılırken, nikah şahidi olan yakın dostu Demet Akalın'ın kızının hastalığı nedeniyle katılamaması nedeniyle Işın Karaca'nın morali bozuldu.

Işın Karaca çocukluk arkadaşıyla evlendi

 Popçu Işın Karaca 43 yaşında muradına erdi ve ilk gözağrısı,çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile nikah masasına oturarak 3. Kez osoruya evet cevabını verdi.


Bir süre önce nişanlanan Popçu Işın Karaca dün akşam yapılanbir düğünle dünya evine girdi. Kartal lüx bir otelde gerçekleştirilen düğünemagazin ve iş dünyasının ünlü simalarının da olduğu bir çok kişi katıldı.  Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Işın Karacadeyim yerindeyse yerinde duramıyordu.


Kızı rahatsızlanınca törene gelemeyen Şarkıcı Demet Akalınaynı zamanda nikah şahidiydi. Işın Karaca’yla çok sıkı fıkı olduklarını bilinenAkalın’ın yerine Cansu Kurtçu nikah şahidi oldu.


Magazincilere espri yapmayı da ihmal etmeyen Işın Karaca, “Benartık Işın Karaca Odabaş oldum.” Diyerek kahkayı patlattı.


Işın Karaca’nın düğününde birinci ve ikinci evliliğindenolan çocukları da anneleri yalnız bırakmadı. Demek Akalan’ın gelememesineüzüldüğünü söyleyen Işın Karaca, Akalın’ın kızına acil şifalar diledi.