Kim Milyoner Olmak İster'i kim sunacak? Selçuk Yöntem neden ayrıldı!

Kim Milyoner Olmak İster Kenan Işık'la özdeşleşmişti. Kenan Işık'ın sağlık problemleri sonrası koltuğunu devralan Selçuk Yöntem,şimdi koltuğu başka bir isme devrediyor. Bundan böyle Kim Milyoner Olmak İster'i Murat Yıldırım sunacak.

Kim Milyoner Olmak İster'i kim sunacak? Selçuk Yöntem neden ayrıldı!
TRT 1'de bir dizisi başlayacak olan Selçuk Yöntem'in Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu neden bıraktığı bilinmez ama koltuğu devralan Murat Yıdırım'ın ayda 150 bin lira kazanacağı iddia ediliyor. 

Vatan Gazetesi'nin iddiasına göre; Murat Yıldırım dizilerden ayda 45 bin TL kazanabiliyordu. Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğu yaptığında ayda 150 bin lira kazanacağı iddia edilen Murat Yıldırım için sosyal medyada, "Kim Milyoner Olmak İster'i sunup milyoner olacak!" yorumları yapılmaya başlandı. 

Kenan Işık'ın 2014'te geçirdiği kaza sonucu sonrası bilincinin kapanmasının ardından Selçuk yöntem ardından da Murat Yıldırım koltuğu devralacak. 

İLK TEBRİK FASLI EŞİNDEN 

Yıldırım'ı ilk tebrik eden ise bir ay önce evlendiği Faslı eşi İmane El Bani oldu. El Bani, sosyal medya hesabından "Dünyaca ünlü yarışmayı benim adamım sunacağı için gurur duyuyorum" notunu paylaştı. 


GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE AÇIKLANMIŞTI!

Posta gazetesinde yer alan habere göre, sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’den ayrılan Selçuk Yöntem’in yerine gelen isim belli oldu. Selçuk Yöntem’in yarışma programının sunuculuğunu bırakmaya karar vermesinden sonra yeni sunucu arayışında sona gelindi. Gazetenin haberine göre Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını ünlü oyuncu Murat Yıldırım sunacak.