Mahsun'dan Gülben Ergen'e ilginç benzetme

Dün akşam Beyaz Show'a katılan Vezir Parmağı filminin oyuncuları konuktu. Beyaz Show'a damga vuran sözler Mahsun Kırmızıgül'den geldi. Bakın Mahsun Kırmızıgül Gülben Ergen'i neye benzetti. İşte Gülben Ergen'in ağzını açık bırakan o sözler..

Mahsun'dan Gülben Ergen'e ilginç benzetme
Beyaz Show'un dün gece yayınlanan bölümüne Vezir Parmağı Filmi'nin oyuncuları katıldı. Konuşmalarda Mahsun Kırmızıgül'ün Gülben Ergen'in özel hayatıyla ilgili söylediği sözler programa damgasını vurdu. Bakın Mahsun Kırmızıgül Gülben Ergen hakkında neler dedi. 

Vezir Parmağı Filmi'nde birlikte rol aldıkları Gülben Ergen'le ilgili konuşan Mahsun Kırmızıgül, "Önce kocası geldi. 3 gün sonra eski kocası geldi. Sonra da çocukları geldi. 6 kocalı hürmüz gibi." diyerek espri yaptı. 

GÜLBEN'E ÖVGÜLER DİZDİ

Gülben Ergen'in ağzını açık bırakan sözlerde Mahsun Kırmızgül filmin çekimlerinde neler yaşandığına dair sohbet edilirken, Gülben Ergen'in boşanma kararı aldığı günlerde özel hayatını sete hiç yansıtmadığını söyledi. Neden Gülben Ergen sorusuna ise Mahsun'un cevabı "Çünkü O bir star. Bütün kimliklerini bırakıp bir oyuncu olarak katıldı. Çok büyük desteği vardı" yanıtını verdi.

MAHSUN'DAN İLGİNÇ BENZEYME


Çekimler sırasında eşi Erhan Çelik'ten boşanma kararı alan Gülben Ergen'in özel hayatı da gündeme geldi. "Bu hanımefendiyle özel bir derdimiz vardı" diyen Mahsun Kırmızıgül, "Önce kocası geldi, ağırladık. Baş tacı ettik. O gitti, 3 gün sonra eski kocası geldi. Onu da baş tacı ettik, ağırladık. Ardından da çocukları geldi. 6 kocalı Hürmüz gibi. Çocuklar gerçek altın kalpli, çok iyi yetiştirmiş" şeklinde konuştu.

GÜLBEN ERGEN: BİZDE SENİN BEBEĞİNE BAKIYORDUK


Mahsun Kırmızıgül'ün sözlerine karşılık veren Gülben Ergen, "Ona bakarsan bizde senin bebeğine bakıyorduk,kucağımızda sallıyorduk." diye cevap vererek, "set bir ara anaokulu kreşi gibi oldu hakkaten." dedi. 

İŞTE O SOHBETİN VİDEOSU