26 Eylül 2017 Salı 03:14
 

Metin Tümer-Gamze Topuz aşkı ayyuka çıktı

Metin Tümer-Gamze Topuz aşkı ayyuka çıktı
19 Ocak 2017 Perşembe 23:13

Bugün Gamze Topuz Tümer Metin aşkı gündeme bomba gibi düştü. Nişantaşı'nda görüntülenen çift 1 aydır aşk yaşadıklarını itiraf ettiler. Peki Gamze Topuz kimdir? Tümer Metin'le aşklarını ne zaman başladı! İşte Gamze Topuz Tümer Metin aşkının detayları..

Cihangir'de bir gece kulübünde keyiflerince eğlenen Gamze Topuz-Tümer Metin çifti gece çıkışında magazinciler tarafından görüntülendi. 

Posta Gazetesi'nin haberine, magazinciler Gamze Topuz'a "Yeni Aşkınız hayırlı olsun." dediler, Gamze Topuz'da "Teşekkür ederiz. Herşey yolunda." diye tebessümle bir cevap verdi. 


Gamze Topuz kimdir?

 
Gamze Topuz, 8 Ekim 1983 yılında Adana'da doğdu. Bilgi Üniversitesinde Tv Gazetecilik okudu. Babasının 20 senedir yarış atları var. 10 yaşından beri ata binmektedir.
 
2010 yılında Mehmet Ali Erbil'in sunduğu ''Çarkıfelek'' programında hosteslik yaptı. Bu arada kendi yazdığı ''Dinamit'' ve ''Yel Alsın'' adlı şarkıları Çarkıfelek’te seslendirdi.
 
Gamze Topuz , 2013 yılında Show TV'de yayınlanan ''Benzemez Kimse Sana'' yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştır.
 
Gamze Topuz, televizyon dizilerinde de rol almaktadır. Son olarak Güzel Çirkin dizisinde rol aldı.
 
Filmografisi
 
2013 Güzel Çirkin - Şarkıcı
2011 Mavi Kelebekler - Derya Latic
2010 Türk Malı - Burcu
2010 Gecekondu
2010 Aşk ve Ceza - Derya
2009 SüpüRRR - Serap
2007 Doktorlar - Zeynep Öztürk
2005 Beşinci Boyut - Selma
2004 En İyi Arkadaşım - Banu
Bu haber 1039 defa okundu

DİĞER HABERLER

ÇOK OKUNANLAR

ÖNE ÇIKANLAR

KÖŞE YAZARLARI

ANKET