Mucize Doktor Ferman ölecek mi?

Mucize Doktor'un son bölümü nefes kesti. Doktor Ferman'ın salgın virüse yakalanması ve yere yığılarak ölümle pençeleştiği o anlar diziye damgasını vurdu. Nazlı'nın Ferman'a sana aşıktım itirafı da yine dizinin son bölümüne damgasını vuran sahnelerden biriydi. Şimdi akıllardaki soru Doktor Ferman Ölecek mi? Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

Mucize Doktor Ferman ölecek mi?

Mucize Doktor'un yayınlanan son bölümünde yaşananlar izleyiciyi tam anlamıyla şok etti. Berhayat Hastanesi virüs salgını olan 2 hastanın hastaneye getirilmesi ve daha sonra virüsün hava yoluyla bulaştığının anlaşılması üzerine hastanenin acil servisinin karantina altına alınmasının şokunu yaşadı. Dizinin en büyük şoku ise Ferman'ın bu virüse yakalanması oldu. Doktor Ferman ölecek mi? sorusu ise dizi bittiğinde bütün izleyecilerin kafasında oluşan soruydu. 

 

Yurt dışından uçakla gelen iki yolcu rahatsızlanınca bir sağlık ekibiyle birlikte Berhayat Hastanesi'ne getirildiler. Acilde bulunan Doktor Ferman ve Ali Vefa hastalara ilk müdahalelerini yaptılar. Hastaların boynundaki kırmızı lekeler ve iki hastada da aynı lekelerin bulunması üzerine Ali Vefa Doktor Ferman'ı bir salgın olabileceği konusunda uyardı. Hemen bu iki hasta karantina altına alındı ve Doktor Fermani Ali Vefa ve Güneş Hemşire giydikleri özel kıyafetlerle hastalara müdahale ettiler. 

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


 

Corona Virüsü'ne atıfta bulunulan Mucize Doktor'un son bölümünde virüsün bulaştığı iki yolcu ardı ardına hayatlarını kaybetti ve uygulanan tedaviler hiç bir işe yaramadı. Hastanenin acili karantina altına alırken dizinin sonuna doğru işler iyice çığırından çıktı. Bir yandan Betüş'ün ablası acil şartlarında ameliyat edilirken, diğer taraftan da virüsün bulaştığı Doktor Ferman yere yığılıp kaldı. Ali Vefa acilin ışıklarından son derece kötü etkilenip müdahale edemez hale gelirken  yerde şeker komasına giren bir hasta vardı. 

 

Dizinin sonu öyle bir bitti ki, herkes gelecek haftaki bölümde neler olacağını merakla bekliyor. İşler rayından çıkmışken ve Doktor Ferman ölümle pençeleşirken nasıl bir gelişme olacak?  Doktor Ferman'ın diziden çıkması beklenmiyor. Bu nedenle son dakika da yapılacak bir tedavi yöntemiyle kurtarılması ve hastanede işlerin rutine döneceği düşünülüyor. 


YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA FERMAN KURTULUYOR.. DOKTOR ALİ VEFA HAMİLE KADINI DOĞURTUYOR..