Murat Yıldırım Fas'ta düğün yaptı İşte fotoğrafları

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Murat Yıldırım geçen yıl düğün yaptı eşi İman El-Bani ile 2. düğününü Fas'ta yaptı. Fas'ın geleneksel müzikleriyle yapılan düğünde çekilen kareler oldukça dikkat çekiciydi. İşte Murat Yıldırım'ın Fas'ta yaptığı düğünün fotoğrafları...

Murat Yıldırım Fas'ta düğün yaptı İşte fotoğrafları

Aralık Ayı'nda İstanbul'da dillere destan bir düğün yapan Murat Yıldırım-İman El-Bani çifti anlaşılan oynamaya doyamamışlar. Murat Yıldırım centilmenlik yaparak 2. düğününü de yaptı ve bu kez Fas'ın kendi ülkesinde,oranın yerel kültürüne uygun bir düğün yapıldı. 


Birinci düğün kadar çok konuşulacağa benzeyen düğünde Murat Yıldırım'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Fas geleneklerine göre yapılan 2. düğün 5. Muhammed Uluslararası Kongre Sarayı'nda yapıldı. Türkiye'nin Büyükelçisi'nin de katıldığı düğünde çiftler gönüllerince eğlendiler. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen yıl iman El Bani'yi ailesinden facebook üzerindeki timeline üzerinden canlı yayında istemişti ve bu çok konuşulmuştu.  


Murat Yıldırım,evliliğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Ben önce İman'ı sevdim sonra Fas'ı." dedi. Evliliğinin iki ülkeyi bir araya getirmesinden çok mutlu olduğunu söyleyen Murat Yıldırım'ın babasıda "Gelinimizin ailesiyle tanışıp vakit geçirmek çok güzel." dedi.