Murat Yıldırım'ın Kim Milyoner Olmak İster Sunuculuğu yorumları

Sosyal Medya bu gece Kim Milyoner Olmak İster'i ilk kez sunan Murat Yıldırım'ın sunuculuk performansıyla ilgili yorumlarla sallanıyor. Murat Yıldırım'ın sunuculuk performansını oylamaya bile sunanlar var. Bir tweet var ki,yorumlarda en öne çıkan tweet...

Murat Yıldırım'ın Kim Milyoner Olmak İster Sunuculuğu yorumları

Murat Yıldırım Selçuk Yöntem'den sunuculuğu devraldıktan sonra ilk programını bu akşam sundu. Yarışma boyunca heyecanlı olduğu görülen Murat Yıldırım'ın ara ara devrik cümleler kurması da dikkatli seyircilerin gözünden kaçmadı. 


Esprilerle ortama uyum sağlamaya çalışan Murat Yıldırım'ın ilk sunuculuk performansında hakkında sosyal medyada bir çok yorum havada uçuştu. Murat Yıldırım'ın performansını beğenen de var olmamış diyende.. Bir kısım da "ilk bölümde heyecanlıydı biraz zaman tanınmalıydı." demeyi tercih etti. 

 

Sosyal Medya'da ortak kanı olara gözümüze çarpan Kim Milyoner Olmak İster'i daha tok sesli ve olgun birinin sunmasının daha yerinde olacağı yönünde..Hatta bu nokta Haluk Bilginer gibi isim bile önerenler var..


GECEYE ŞİRİNLERİN ŞAPKASI SORUSU DAMGASINI VURDU

 

İşte Sosyal Medya'dan seçtiğimiz Murat Yıldırım yorumları..

 

Kenan Işık uyansa programı Murat Yıldırım'ın sunduğunu görse tekrardan komaya girer adamcağız.

 

Murat Yıldırım çok heyecanlıydı ilk olduğu için heyecanı normal bence zamanla dahada güzel olacak sunuculuğu

 

Murat yıldırım birazdan 3.düğünü olacak gibi sanki..Damat gb giyinmiş  ama hiç olmamış vazgeçin yol yakınken

 

Murat Yıldırım adam bu zamana kadar gelmiş geçmiş bütün yarışmacılardan daha çok heyecan yaptı. Devrik cümleler havada uçuştu. Asjdjshzga

 

Murat Yıldırım 'ı ilk başta yarışmacı sandım. Karşısındaki daha sakin & düzgün konuşuyordu. Sonra soruyu sormaya çalışırken anladım durumu

 

Murat yıldırım kim milyoner olmak ister programını sunamamaya devam ederse toplumda infiaale yol açabilir

 

Murat Yıldırım'ın ilk program heyecanı, biraz anlayış gerek. Linç toplumu olduğumuz nasıl da belli.

 

Murat Yıldırım keşke hep Ecevit kalsaydın.

 

Murat yıldırım:yanlış seçim olmamış haluk bilginer iyi olurdu zaten kalmaz murat yıldırım en fazla 5 program sonra degişir.

 

Murat yıldırım:yanlış seçim olmamış haluk bilginer iyi olurdu zaten kalmaz murat yıldırım en fazla 5 program sonra degişir.

 

Lan bilmeyende Murat yıldırım 5 kere dünya kupası finalini 6 kere oscar ödülleri törenini 7 kerede Grammy Ödül törenini sunmuş.abarttınız ha

 

Murat Yıldırım, Selçuk Yöntem'in yerini dolduramamış evet ama ilk günün heyecanına vermek lazım zamanla olur, ayrıca gayet efendiydi.

 

Kenan ışık tan sonra Selçuk yöntem in gelisine tam ' yeni messi' diyorduk ki, Murat Yıldırım ' sabri sarioglu ' gbi çıkıverdi!