O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’na katılacak ünlüler

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’yla Acun Ilıcalı yine yeri yerinden oynatacağa benziyor. Yılbaşı gecelerine damgasını vuran O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’na birbirinden ünlü isimler katılacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’na katılacak ünlüler

Bu isimler arasında en dikkat çekeni Türkiye’nin Uluslararası Hakemi Cüneyt Çakır. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’na katılacak ünlüler.


CÜNEYT ÇAKIR ŞARKI SÖYLEYECEK

Acun Ilıcalı her yılbaşı yaptığı gibi bu yılbaşı da O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’nda birbirinden ünlü isimleri mikrofon başına geçirterek şarkı söyletecek. Futbolcusundan hakemine oyuncusundan dizilerdeki baş karakterlere kadar bir çok ismi sahneye çıkartmayı başaran Acun Ilıcalı yine keyifli eğlenceli bir yılbaşı programı hazırlamışa benziyor.


ARDA TURAN SÜPRİZİ

Reytinglerde de ilk sıralarda yer alan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’nda 2017 yılına girerken golcü futbolcu Burak Yılmaz’ı sahnede göreceğiz mesela. Burak Yılmaz sahnedeyken Arda Turan’ın bir anda sahneye fırlayarak jurinin butonlarına bastığını göreceğiz.


O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı’nın sunuculuğunu Düğün Dernek’le isimlerini duyuran Ahmet Kural ve Murat Cemcir yapacak.

 

O SesTürkiye Yılbaşı Özel programına katılacak ünlüler şöyle:


Yarışmacılar ise; Özge Borak, Nergis Kumbasar, Müge Boz,İrem Sak, Cüneyt Çakır, Ozan Güven, Pelin Karahan, Burak Yılmaz, Yasemin Allen, Birce Akalay, Emre Belözoğlu, Onur Büyüktopçu, Müjde Uzman