O Ses Türkiye Yılbaşı'nın birincisi olan jüri üyesi

O Ses Türkiye yılbaşında özel bölümü ile ekranlara gledi.TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında süpriz isimler şarkılarını seslendirdiler. O Ses Türkiye Yılbaşı'nın birinci o isim oldu.

O Ses Türkiye Yılbaşı'nın birincisi olan jüri üyesi

O Ses Türkiye yılbaşında özel bölümü ile ekranlara gledi.TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında süpriz isimler şarkılarını seslendirdiler.

 

Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı özel bölümü ile ekranlara geldi ve izleyenleri ekrana kilitledi.

İLK KEZ BİRİNCİLİĞİ TATTI

O Ses Türkiye'de bir ilk yaşandı ve yılbaşı özel programında Murat Boz 4. oldu, yarışmaya bu yıl juri olarak dahil olan Sibel Can 3. olurken birinciliği bugüne kadar hiç birinci olamayan Hadise elde etti. Hadise'nin sevinci görülmeye değerdi. 


CÜNEYT ÇAKIR ŞAŞIRTI

Türkiye'nin FİFA Kokertli Hakemi Cüneyt Çakır Cem Karaca'nın Resimdeki Gözyaşları parçasını söyledi ve performansıyla hem jüriyi hemde izleyenleri şok etti. Cebinde sarı kartlarıyla beraber gelen Cüneyt Çakır juriye de espri yaparak "Dönmeyenler için sarı kartımı getirdim." dedi. 


EMRE BELAZOĞLU ACUN DİYALOGLARI KIRDI GEÇİRDİ

Samimi iki yakın arkadaş olan Emre Belazoğlu ve Acun Ilıcalı'nın yaşadıklarına dair Acun'un anlattıkları izleyenleri kırdı geçirdi. Emre'nin Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda hafta içi halı saha maçlarına götürdüğünü söyleyen Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi için "Söyleyin o Acun'a benim onca para verdiğim adamı halı sahalarda oynatmasın." dediğini söyleyince herkes kahkayı bastı. En son 3. köprü ilk açıldığında beraber gittiklerini söyleyen Acun, yolu takip ettiklerinde yolun bittiğini ve önlerine molozların çıktığını belirterek, ordaki işçilerin yardımıyla taşları iterek yolun ortasından kaldırarak yollarına devam ettiklerini anlattı. 

 

Jüri üyeleri şarkılarını seslendiren yarışmacıları kadrolarına katmak için büyük çaba sarf etti.Birbirinden ünlü yarışmacıların yarıştığı O Ses Türkiye Yılbaşı özelde kazanan kim oldu oldukça merak ediliyor.

 

O Ses Türkiye yılbaşı özelde kimin kazandığı hangi jürinin şampiyon olduğu henüz belli değil.Belli olduğunda burada olacak.Bizden sakın ayrılmayın