O Ses Türkiye'de Dodan Özer'in Performansı

O Ses Türkiye'de yeni sezonda mest eden performanslar adeta sosyal medyaya bomba gibi düştü. O Ses Türkiye de 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanmakta olan Dodan Özer, dün akşamki çapraz düellolarda rakibini elemeyi başardı muhteşem performansı ile adeta büyükbir beğeni sağladı. Dodan Özer Ötme Bülbül şarkısını kendi tarında, müthiş bir versiyon ile söyledi adeta stüdyo inledi.

O Ses Türkiye'de Dodan Özer'in Performansı
Posta'da şu ifadelere yer verildi:Acun Ilıcalı Survivor’dan geri kalan zamanlarını O Ses Türkiye’de geçirmeye devam ediyor. Gökhan ve Hakan’ın takımından Hüsnü Sarmış ile Hadise’nin takımından Dodan Özer’in düellosu dikkat çekti.

Hüsnü Sarmış “Batsın Bu Dünya”yı seslendirdi. Sahne öncesinde Hüsnü Sarmış “Bu turu geçmek benim için çok önemli.Kendimi bildim bileli müzik yapıyorum. Müzik bana hiç ihanet etmedi.” dedi.

Dodan Özer ise “Ötme Bülbül“ Şarkısını seslendirdi. Sahne öncesinde Hadise’nin takımından Dodan Özer “Provalar çok keyifli geçti. Bakalım o anları sahnede de gösterebilecek miyiz?” dedi.

Gökhan:” Çok güzel performanslar izledik. HÜsnü’yü Sibel Can’dan almıştık. Dodan hoşgeldiniz. Her performasla ortaya bir şaheser çıkartıyorsun. Çok güzeldi. Tebrikler Hadise. Tebrik ediyorum. Hayırlısı olsun.”

Hadise: “Bende ikinizi tebrik ediyorum. İki çok güçlü ses var. Hüsnü tebrikler. Tertemiz sonuna kadar. Sonundaki of çok tatlıydı. Dodan çok çok özel bir yarışmacı bence. Bir kere çok tecrübesi olan ve hayranlıkla izl