Okan Karacan'ın kilo vermiş hali şaşırttı

Zayıflayan ünlüler kervanına Okan Karacan'da katıldı. Oyunculuğu bırakarak ticarete atılan Okan Karacan, mide küçültme ameliyatı sonrası tam 70 kilo verdi. İşte Okan Karacan'ın son hali ve zayıfladıktan sonra söyledikleri..

Okan Karacan'ın kilo vermiş hali şaşırttı
Okan Karacan ide küçültme ameliyatı olan Okan Karacan, oyunculuktan ticarete geçen ünlüler kervanına katıldı. 70 kilo birden veren Okan Karacan'ın son hali görenleri şaşırtıyor. Ünlü oyuncuyu görünce bir çok kişinin tanıyamadığı da ortaya çıktı. "Vücudumun neredeyse yarısı gitti." diyen Okan Karaca, sağlığıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadığını söyledi 



Zayıfladıktan sonra rol teklifleri aldığını da söyleyen Okan Karacan, çocuğunu kucağına aldıktan sonra oyunculuk zor geldiğini söyledi. Ticarete atıldığını ve 2 şirketinin başında olup işine gücüne baktığını söyleyen Okan Karacan, magazin yorumculuğu teklifini de kapıları kapatmış. 



"Magazin programlarında eşe dosta sallamak bana göre değil." diyen Okan Karacan, güzel bir yarışma programı projesinde yer alabileceğinin sinyalini verdi.

Kaynak: Cadde