Özge Uzun kına gecesi fotoğrafları yayınlandı

Özge Uzun Kına gecesi fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı. Bir çok hayranı olan Sunucu Özge Uzun 2 çocuğunun babası Volkan Üst'le yeniden evleniyor.

Özge Uzun kına gecesi fotoğrafları yayınlandı

Sunucu Özge Uzun 2 yıl önce kocası Volkan Üst'le süpriz bir şekilde boşanmış ve ikili yollarını ayırmıştı. 2 çocukları olan Özge Uzun-Volkan Üst çifti anlaşılan o ki bu ayrılığa pişman olmuşlar ve yeniden evleniyorlar. 



Sunucu Özge Uzun yakın arkadaşlarıyla yaptığı kına gecesinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Volkan Üst'ten canlı yayında evlenme teklifi alan Özge Uzun bu teklifi kabul etmişti ve Volkan Üst'e 2. kez evet demişti. 



Dün akşam düzenlenen kına gecesinde Özge Uzun'un mutluluğu gözlerinden okunuyor. Yakın arkadaşlarıyla tertip ettiği kına gecesinde Özge Uzun kına hatırası çektirmeyi de ihmal etmedi. 





İSTANBUL'A VEDA EDİYOR


Volkan Bey’in yanına taşınacak olan Özge Uzunİstanbul’dan ayrılışıyla ilgili sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı.

Son derece duygusal ifadeler kullanan ünlü sunucu, "İşte gidiyorum. Tam 20 yıl önce binbir hayalle geldiğim şehre veda ediyorum. Yaşadım, nefes aldım, nefessiz kaldım, acıdım, kahkaha attım, ağladım. Kaybettim, çok kazandım. İncindim ama incittim de. Terk edildim, terk ettim! Arkamda, yanımda iyi yürekler biriktirdim. Mucizelerim iki kanadım. Yeni bir hayata uçuyorum" mesajını paylaştı.