Recep İvedik 5 vizyona girme tarihi belli oldu

Bugün ilk fragmanı yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Recep İvedik 5'in ne zaman vizyona gireceği de belli oldu. Şubat ayı içinde Recep İvedik 5'in vizyona girmesi bekleniyordu öyle de oldu.

Recep İvedik 5 vizyona girme tarihi belli oldu

Recep İvedik 5'in vizyona girme tarihi 16 Şubat olarak açıklandı. Recep'in olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edeceği yeni bölümün ilk fragmanı büyük beğeni topladı. Recep İvedik serisinin en eğlenceli bölümlerinden biri olacağa benzeyen bölümde Recep,kamyoncu arkadaşlarıyla birlikte Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil ediyor. 

 

Yer yer argo esprilerin de yer aldığı fragmanda, Recep İvedik'in yine düşmanı olduğu hotel müdürüne benzer bir takımlardan sorumlu yönetici karakteri var ve Recep'in deyimiyle tam kılkuyruk! Böyle olunca da Recep'in bir numaralı düşmanı oluyor ve en sonunda onu takımın başından alıp kendi takımın başına geçerek Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil etmeye başlıyor. 


RECEP İVEDİK 5 FRAGMANI


Seçilen konu itibariyle mizah yönü güçlü olacağı belirtilen Recep İvedik 5'in yine gişede rekor kırması bekleniyor. Sevgililer Günü'nün hemen ardına denk gelen Recep İvedik 5 zamanlamasıyla da ne kadar profesyonel bir ekip tarafından oluştuğunu ve bu başarıyı yakalamanın arkasındaki sırrı ortaya koyuyor.