Şarkıcı Gülşen doğum yaptı! Bebeğinin adını..

Şarkıcı Gülşen bugün doğum yaparak anne oldu. Sezeryan olmayı planlayan Gülşen normal doğum yaparak bu sabah bir erkek çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi.

Şarkıcı Gülşen doğum yaptı! Bebeğinin adını..
Bir süredir müzik piyasasından uzak duran Gülşen hamileliğinin son aylarını yaşıyordu. Ozan Çolakoğlu'yla evli olan ünlü şarkıcı Gülşen'in aylardır beklediği bebeği bugün sabah dünyaya merhaba dedi. 1,5 kilogram ağırlığında olduğu öğrenilen bebeğinin sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi. Fulya'daki özel bir hastanede doğum yapan Gülşen'in normalde sezeryan düşündüğü fakat normal doğuma girerek bebeğini doğurduğu öğrenildi. 

Geçtiğimiz yıl haziran ayında evlenen Ozan Çolakoğlu-Gülşen çiftinin bebeklerine Azur Benan ismini verdiler.

Bu Sabah Renkli sayfalara bağlanan Baba Ozan Çolakoğlu canlı yayında duygularını şöyle paylaştı




"Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezeryan düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen'e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah "