Serkan Hanife'ye ne cevap verecek!

Zuhal Topal'la programının fenomen ismi ve ekranların en tanınan yüzlerinden biri haline gelen Hanife isimli damat adayının tüm programda yaptığı itiraf herkesi şaşırttı. Daha önce kabul etmeyerek elinin tersiyle geri çevirdiği Serkan'a aşık olduğunu söyleyen Hanife bir şans istedi.

Serkan Hanife'ye ne cevap verecek!

Kolay kolay kimseyi beğenmemesiyle beğenilen ve tevazusuyla,güzelliğiyle beğenilen isimlerden biri olan Zuhal Topal'la programının gelin adaylarından Hanife, dün şok bir itirafa imzasını attı. 

Serkan'ın bir talibi gelmişti ve birlikte çaya çıkmışlardı. Tam karar anını gelmek üzereyken Hanife söz almak istedi. Ve Hanife mikrofonu eline alarak Serkan'a aşkını itiraf etti. 

Serkan Hanife'nin sözleri karşısında şoke olurken, Hanife Serkan'a haksızlık yaptığını ve onu unutamadığını söyledi. Şokta olan Serkan,Hanife'nin sözlerinin kafasını karıştırdığını ve hafta sonu düşünmek için zaman istediğini söyledi. 

Sosyal medyayı da sallayan bu gelişme sonrası Serkan'ın Hanife'ye ne cevap vereceği merak ediliyor. Hanife Serkan artık taliplerini kabul etmemesini istediğini söyledi.