Sibel Can'ın elediği yarışmacıyı Demet Akalın kaptı

Demet Akalın, Koltuk isimli parçasını kullanarak mobilya, beyaz eşya, elektronik, küçük ev aletleri, ev tekstili üzerine faaliyetlerini sürdüren Türkiye çapındaki ünlü bir mağazalar zincirinin reklam filminde oynadı.

Sibel Can'ın elediği yarışmacıyı Demet Akalın kaptı
Çektiği reklam filmi ve bu film için ödendiği iddia edilen 650 bin TL ile şu aralar gündeme damgasını vuran sanatçılardan biri oldu.  43 saniyelik reklam filmi sonunda mağaza zinciri yönetiminin ya da Demet akalının reklam ücreti hakkında yorum yapıp yapmayacağı bilinmiyor.


Reklam filminin yanında Hülya Avşar için single  çıkartmaya hazırlanan Demet Akalın 2017 de yine çalışmalarıyla kendinden çok söz ettireceğe benziyor. O Ses Türkiye programında, Sibel Can’ın elediği bir yarışmacının peşine düştü. Elenen yarışmacı geç olmadan Ünlü sanatçıya ulaştı. Demet Akalın elenen yarışmacıyı ekibine  dahil etti.


Elenen yarışmacı için ‘Sibel’in elediği kız beni bulsun. Vokal yapacağım’ diyerek araştırmalarının startını verdi. Ünlü şarkıcının bu çığlığı ise yanıtsız kalmadı. Elenen yarışmacı geç olmadan Akalın’a ulaştı. Yaptığı insani yardımlarla adından sıkça bahsettiren Akalın’ın bu davranışı ise çok sayıda tebrik aldı.

Şarkı söylemek konusunda hayalleri yarım kalan genç bir kıza ekmek kapısı açan şarkıcı, hafta içi yarışmacıyı ekibine dahil etti.