Survivor 2017 birincisi kim, Survivor kim kazandı?

Survivor birincisi kim oldu? Aylardır devam eden yarışmanın kazananı Ogeday Girişken oldu. Survivor'da Adem Kılıççı mı kazandı yoksa Ogeday Girişken mi? Adem Kılıççı kimdir, Ogeday Girişken kimdir? Bu sorunun cevabı bu akşam belli oldu.

Survivor 2017 birincisi kim, Survivor kim kazandı?
Survivor birincisi kim oldu? Aylardır devam eden yarışmanın kazananı Ogeday Girişken oldu. Survivor'da Adem Kılıççı mı kazandı yoksa Ogeday Girişken mi? Adem Kılıççı kimdir, Ogeday Girişken kimdir? Bu sorunun cevabı bu akşam belli oldu. Adem ve Ogeday Survivor finalinde karşı karşıya geldi ve gecenin ve yarışmanın kazananı Ogeday oldu. Survivor 2017 birincisi kim, Survivor kim kazandı işte bu soruların cevabını bulabileceğiniz SURVİVOR 2017 FİNAL haberimiz...

Ekranların en çok izlenen ve yayınlandığı akşamlarda reyting sıralamasını sabote eden Acun Ilıcalı imzalı Survivor bu sene de büyük bir ilgiyle izlendi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan Survivor 2017 yarışmasında final günü geldi çattı. Survivor'da 2017 şampiyonu kim olacak, Survivor 2017'yi Adem mi Ogeday mı kazanacak? Bu soruların cevabı canlı yayınla belli oldu.

 

SURVİVOR'DA BİRİNCİ OGEDAY GİRİŞKEN OLDU