Survivor ilk bölüme Acun Tır'la geldi

Survivor 2017’nin ilk bölümü yayınlandı. Tv8 de ilk bölümü yayınlanan Survivor Dominik Cumhuriyet’indeki adalarda gerçekleşiyor. Peki Survivor 2017'nin ilk bölüm yorumları ne yönde..Acun'un tırla geldiği ilk bölüme neler damgasını vurdu! Kurallarda nasıl bir değişiklik oldu? Tüm detaylar Haber Gazete'de..

Survivor ilk bölüme Acun Tır'la geldi
Yeni sezonda Survivor,  yarışmacıları ve seyircileri oyun mantığı ve yeni kurallarıyla şaşırtacak. Değişiklikler sürpriz olarak her bölümde açıklanacak. 

2017 Survivor ünlüler ve gönüllüler yarışmacı kadrosu


 Ünlüler  grubundaki  isimler Pınar Saka (koşucu), Sabriye Şengül(kickboksçu), Sema Apak (Kısa mesafeci atlet), Şahika Ercümen (serbest dalışçı ve su altı hokeyi oyuncusu), Furkan Kızılay (oyuncu,çocuklar duymasının oyuncusu ”havuç”), Serhat Akın(eski milli futbolcu), İlhan Mansız (eski milli futbolcu ), Tarık Mengüç (şarkıcı ve söz yazarı), Seda Demir (oyuncu), Adem Kılıçcı (boksör), Berna Öztürk (DJ ve model), Çılgın Sedat(müzisyen)


Gönüllüler grubunu ise Volkan Çetinkaya,Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Ogeday Girişken, Denisa, Fulya Şahin, Eser West, Burçak Tuncer,  Tuğce Melis,   ismindeki yarışmacılar oluşturuyor.  



İLK OYUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Acun ılıcalı’nın yayındaki açıklamalarına göre; Bu yılki Survivor bu güne kadar yayınlananların en zoru olacak. İlk yarışma gününde gönüllülerin kazandığı Survivor da her senekinden farklı olarak ödül oyunları olduğu kadar ceza oyunları da olacak. Cezaların neler olduğu sürpriz olarak karşımıza çıkacak. 2017 Survivor’ın en radikal değişikliği ise oyunlar bundan sonra 5 te biter şeklinde iki tur oynanacak. 


ACUN YARIŞMACILARIN YANINA TIRLA GELDİ





İŞTE SOSYAL MEDYADA SURVİVOR 2017 İLE İLGİLİ BAZI YORUMLAR


Survivor tarihinden bihaber. İlhan'ın yaptığını Atakan geçen sezon ekstra engel varken yapıyordu.


Acunun bu sene en çok kullanacağı replik; "Eser önde, Eser çok hızlı.."


yarışma parkurundaki tahtalar, halatlar ünlülerden daha ünlü


Survivorda bu sene Acun'u tutuyorum. 2017'de hiç birşeyi kaybetmeyi göze almama kararı aldım


Erdi'nin amacı şampiyon olmak değil kavga çıkarıp prim yapmak bunu Panorama'da da görmüş olduk Erdi baştan kaybettin sen


Ogeday ' i serkaya benzetenler bence ogeday daha samimi daha iyi görünür ekranda