Survivor'da Adem Kılıççı Çılgın Sedat Serhat Akın Kavgası

Survivor 2017'nin ilk kavgası Çılgın Sedat'la Adem Kılıçcı arasında yaşandı. Çılgın Sedat Adem Kılıçcı'ya "Sen boksör adamsın sporcu adamsın efendi ol." dedi. Adem Kılıçcı'da Çılgın Sedat'ın laflarına sert cevap verdi. Araya giren diğer ünlüler kavgayı yatışırdı.

Survivor'da Adem Kılıççı Çılgın Sedat Serhat Akın Kavgası

Survivor 2017'nin ilk kavgası şarkıcı Çılgın Sedat'la Boksör Adem Kılıçcı arasından yaşandı. Yayınlanan fragmandan anlaşıldığı üzere Adem Kılıçcı birine kızıyor ve çok üstüne gidiyor. Daha sonra devreye giren Çılgın Sedat "Kapa çeneni,efendi ol" gibi sözlerle Adem Kılıçcı'yı uyarıyor. 

 

Adem Kılıçcı "Yanlış yapıyorsun derken" Çılgın Sedat'ta "Bırakın gelsin." dedi. Çılgın Sedat Adem Kılıçcı'ya "Efendi ol,yaşın kaç başın kaç. Efendi ol artistlik yapma. Boksörsen git başka orada dövüş. Burası yeri mi! Boksör adam efendi adamdır" diyerek sert çıktı. Çılgın Sedat'ın üzerine yürüyen Adem Kılıçcı'yı diğer gönüllüler tutarak ikilinin birbirine yaklaşmasına engel oldular. 

 

Çılgın Sedat konuşmalarını sürdürünce Adem Kılıçcı Çılgın Sedat'a "Kapa çeneni" diyerek bağırarak susturmaya çalıştı. 


İŞTE ADEM KILIÇCI ÇILGIN SEDAT KAVGASINDAN İLK GÖRÜNTÜLER

Kavga öncesi Serhat Akın,Furkan Kızılay ve Çılgın Sedat'ın konuşuyorlar. Serhat Akın "Kimse bana oğlum diye hitap edemez." diyerek tepkisini dile getiriyor. Çılgın Sedat ve Furkan Kızılay'da ona destek veriyor. Diğer taraftanda Adem Kılıçcı yatıştırılmaya çalışılıyor ve en sonda kavga patlak veriyor.