Survivor'da bu akşamki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 23 Ocak

Survivor 2017 hızlı başladı. Ünlüler ve Gönüllüler Takımları arasında kıyasıya rekabet var. 23 Ocak akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu bakın kim kazandı ve adada güne damgasını vuran olay ne oldu.

Survivor'da bu akşamki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 23 Ocak

Survivor 2017'de 23 Ocak Pazartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımında 4 kişi elenme potasına girdi.  Survivor 2017'de ilk konseyin 29 Ocak akşamı yapılması bekleniyor ve adaya ilk veda eden isim 29 Ocak Pazar akşamı belli olacak. 

 

YİNE ÜNLÜLER KAZANDI

Survivor dokunulmazlık oyununda büyük bir mücadele yaşandı. 23 Ocak Pazartesi Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele vardı. Bir gün önce yapılan dokunulmazlık oyunu yarışında Ünlüler başarılı olmuştu. 


23 Ocak akşamı yapılan dokunulmazlık yarışında, takımlar arasında yapılan mücadele bir hayli çekişmeliydi. İlk turdaki oyunlarda Ünlüler takımı başarılı oldu ve ilk turu Ünlüler kazandı. İkinci tura ise Gönüllüler takımı çok iyi bir başlangıç yaptı ve 2-0 öne geçti. Ardından ünlüler üst üste iki oyun kazanarak durumu 2-2’ye getirdi. Ünlüler müthiş performanslarını sürdürüp durumu 4-3’e getirdi ve öne geçti. İkinci turu da kazanan Ünlüler dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu. 


ÜNLÜLERDE ŞOK EDEN KAVGA

 

Bu arada ünlüler takımında ilk kavgada yaşandı. Serhat Akın ve Çılgın Sedat'ın bir cephede olduğu kavganın karşı cephesinde Milli Boksör Adem Kılıçcı vardı. Kavganın nedeni oluşturulan takımlar ve performanslarla ilgiliydi. Önce Çılgın ve Serhat Akın kendi aralarında konuştular, sonra Adem Kılıçcı onlar doğru yürüyerek "Bir derdiniz varsa gelin böyle" diyerek üzerlerine doğru yürüdü.

 

Çılgın Sedat Adem Kılıçcı'ya sert çıkışarak "Büyüklerine karşı saygılı ol efendi ol! Boksu burada yapma git orada dövüş." diyerek çıkışması ortamı iyice gerdi. Adem Kılıçcı'yı yatıştırmak Şakşuka lakaplı Tarık Mengüç'e düştü. Furkan Kızılay ve bir kaç bayan yarışmacı da Çılgın Sedat ve Serhat Akın'ın tarafında yer aldılar. Bu görüntü adada kamplaşma mı başladı sorusunu gündeme getirdi.