Survivor'da İlhan Mansız Çılgın Sedat kavgası Eliyle itti!

Survivor'da bu akşam yeni bir kavga yaşandı. İlhan Mansız'la Çılgın Sedat arasındaki kavgada İlhan Mansız sinirlerine hakim olamayarak Çılgın Sedat'ı itti ve "Git işine" dedi. Çılgın Sedat'ta itilme sonrası agresifleşti.

Survivor'da İlhan Mansız Çılgın Sedat kavgası Eliyle itti!

Survivor'da bu akşam İlhan Mansız'la Çılgın Sedat arasında sert bir tartışma yaşandı. İlhan Mansız'ın Çılgın Sedat için "Şov yapıyor." dediği üzerine başlayan tartışmada İlhan Mansız Çılgın Sedat'a "Yok öyle bir şey" dese de Çılgın Sedat "Ben nerde şov yapıyormuşum söyle bakalım. " diye cevap verdi. 

 

İlhan Mansız Çılgın Sedat'ın kendisini takmadığını görünce eliyle omuzundan iterek "Bana bağırarak konuşma..Git işine." dedi. Bu harekete sinirlenen Çılgın Sedat İlhan Mansız'a sinirlendi. 

 

Araya Serhat Akın ve Tarık Mengül girerek karşı karşıya gelen ikilinin istenmyen bir şey yapmasına engel olarak ortamı yatıştırmaya çalıştı. Çılgın Sedat İlhan Mansız'a "Çocuk mu var sein karşında..Senin yaptığın ayıp bişe.." dedi. 

 

İlhan Mansız'ı yine futbolcu olan Serhat Akın sakinleştirirken,Çılgın Sedat'ı da Furkan Kızılay ve Tarık Mengüç oturtarak sakinleştirdi. 


İŞTE O ANLAR