Tolgahan Sayışman Arnavut Güzeliyle Nikah Masasına Oturdu!

Tolgahan Sayışman bakın kiminle evlendi? Sayışman, yaklaşık iki yıldırbirlikte olduğu Arnavut sevgilisi Almeda Abazil ile Los Angeles'ta dünya evine girdi. Yakışıklı başarılı oyuncu Tolgahan Sayışmandan bekarlığa veda pozu geldi bu poz adeta sosyal medyaya bomba gibi düştü. Süper ikiliden henüz bir evlilik foroğrafı gelmediği öğrenildi.

Tolgahan Sayışman Arnavut Güzeliyle Nikah Masasına Oturdu!
NTV'de şu ifadelere yer verildi:Beverly Hills'deki bir otelin teras katında gerçekleşen nikaha 40 davetli katıldı. Almeda Abazi nikahta uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti.

Çiftin imzaları atmadan önce ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.


BEKARLIĞA VEDA VURGUSU


Sayışman Kaliforniya'da çekilen fotoğrafını paylaşarak altına şu mesajı yazdı: Bir insanı gercekten sevmek , o kişinin gülümsemesini gündoğumuna benzetmektir. Yaradanın tüm güzelliklerini size hatırlatan insanı yakalamak ayrı bir lutuf. Allah herkese beraber elele yaşlanacağı, zaman yapraklarını hayatından sevgiyle dökebileceği insanlarla birlikte olmayı nasip etsin. Bu paylaşımım da bekarlığa veda post'u olsun.

"EN MUTLU GÜNÜM..."


Almeda Abazi ise nikaha saatler kala Instagram sayfasında duygusal bir mesaja yer verdi. 25 yaşındaki Abazi şu notu yazdı: "Allahım'a şükürler olsun. 'En mutlu' günüm... 'En mutlu' doğum günüm... En mutlu ettiğin için teşekkür ederim Tolgahan Sayışman. Seni seviyorum..."