Tuğba Özay Renkli Sayfalar'da şok oldu Eski eşinin..

Bugün Renkli Sayfalar programına katılan Tuğba Özay'a programı sunan ekip öyle bir süpriz yaptı ki,Tuğba Özay ilk anlarda şok oldu desek yeridir. Renkli Sayfalar ekibi bakın Tuğba Özay'ı şok eden nasıl bir süpriz hazırlamıştı. İşte Tuğba Özay'ın ne diyeceğini bilemediği o anlar..

Tuğba Özay Renkli Sayfalar'da şok oldu Eski eşinin..
Bugün Renkli Sayfalar programının canlı yayının konuğu Tuğba Özay'dı. Programda bir ara Tuğba Özay'ın eski eşinin aile hayatına dair fotoğraflar gösterilmeye başlayınca Tuğba Özay ilk başta ne diyeceğini bilemedi. 

Daha sonra kendini toparlayan Tuğba Özay çok mutlu olduğunu belirterek, çok saygılı ayrıldıklarını ve devam etmesini istediği bir ilişki olduğunu söyledi. "Hep kızımızın olmasını istiyordu, oğlu olmuş ne mutlu ona." diyen Tuğba Özay eski eşinden "Dünya iyisi ve düzgün insan" olarak bahsetti. 




Eski eşine yaptığı 1 Nisan şakasının gerçek olduğunu söyleyen Tuğba Özay, 1 Nisan'da eşine "boşanmak istiyorum." diye bir mesaj atmış ve eşi şok oluncada "Bugün 1 Nisan şaka yaptım." demiş. Ama bu şakadan tam 1 ay sonra karı koca arasında boşanma tartışmaları başlamış. Eski eşi Ludovic Fattizzo'nun boşanma gerekçesi Tuğba Özay'ın işini çok sevmesiymiş. Eski Eşi Tuğba Özay'a "Ben çok istiyorum ama sen bunları istemiyorsun." demiş ve tartışmalar 2 yıl kadar sürdükten sonra geçtiğimiz yıl Ocak ayında boşanma kararı alarak, boşandılar.